Cea mai buna si usoara reteta de sarmale de post in foi de vita! E gata imediat!

Cea mai buna si usoara reteta de sarmale de post in foi de vita! E gata imediat!

Aceasta reteta de sarmale de post in foi de vita este delicioasa si se prepara repede.

 

Ingrediente: Frunze de vita, 150 g orez, 250 g ceapa, 250 mL ulei, 250 g suc de rosii, 150 g morcov, marar, patrunjel, cimbru, piper.
Mod de preparare: Se taie ceapa marunt si se prajeste in 150 mL ulei. Se adauga morcovul ras pe razatoare. Orezul se alege, se spala si se scurge de apa. Se adauga peste uleiul cu ceapa si se prajeste putin. Se stinge cu 2 cesti de apa si se lasa sa fiarba pana scade apa. Se adauga 100 g de suc de rosii, verdeata taiata marunt, piperul si faina. Se amesteca totul. Foile de vita se spala bine. Sarmalele se fac mai mari. Pe fundul unei cratite se pun foi de vita si crengute de marar, apoi sarmalele si deasupra foi de vita. Se adauga restul de ulei. Intre randuri se pun crengute de cimbru.
Deasupra se toarna suc de rosii. Se toarna apa pana se acopera sarmalele. Se fierb la cuptor 40 minute. Se servesc fierbinti cu sos de hrean si mamaliga.
Sursa
Sursa foto

Ingrediente: Frunze de vita, 150 g orez, 250 g ceapa, 250 mL ulei, 250 g suc de rosii, 150 g morcov, marar, patrunjel, cimbru, piper.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Reteta de post: Ghiveci calugaresc! Afla secretul de la manastire!

Mod de preparare: Se taie ceapa marunt si se prajeste in 150 mL ulei. Se adauga morcovul ras pe razatoare. Orezul se alege, se spala si se scurge de apa. Se adauga peste uleiul cu ceapa si se prajeste putin. Se stinge cu 2 cesti de apa si se lasa sa fiarba pana scade apa. Se adauga 100 g de suc de rosii, verdeata taiata marunt, piperul si faina. Se amesteca totul.

Foile de vita se spala bine. Sarmalele se fac mai mari. Pe fundul unei cratite se pun foi de vita si crengute de marar, apoi sarmalele si deasupra foi de vita. Se adauga restul de ulei. Intre randuri se pun crengute de cimbru. Deasupra se toarna suc de rosii. Se toarna apa pana se acopera sarmalele. Se fierb la cuptor 40 minute. Se servesc fierbinti cu sos de hrean si mamaliga.

Sursa
Sursa foto

Cea mai gustoasa reteta de ardei umpluti de post!



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

VIDEO Horoscop săptămânal 23 - 29 septembrie 2024: Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Astrologul Ana Maria Ticea: “Nativii zodiei Gemeni să fie atenți în zona legată de creativitate și de copii.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

A lovit-o sau nu Alin Oprea pe Larisa Uță. Fosta lui soție face mărturisiri printre lacrimi: „Era foarte beat”

Veste importantă pentru pensionarele din România! Casa Națională de Pensii anunță noi reglementări

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon