Ceapa este un ingredient care se găseşte în bucătăria ta în orice sezon, însă în zilele reci de toamnă, răsfaţă-te şi încălzeşte-te cu o porţie de supă de ceapă. Încearcă reţeta de mai jos şi vei descoperi un preparat clasic franţuzesc.
Cea mai bună supă de ceapă – Mod de preparare
Preîncălzeşti cuptorul la foc mare. Într-o oală mare de supă, topeşti untul şi uleiul, la foc mediu. Adaugi ceapa tocată şi amesteci, ca să se combine cu untul şi uleiul. Căleşti ceapa până se înmoaie şi capătă o culoare arămie, amestecând la fiecare 10 minute, aproximativ 45 de minute, până la 1 oră.
Tai pâinea cubuleţe. O aşezi într-o tavă de copt şi o stropeşti cu ulei vegetal, amestecând cu mâinile, ca să o acoperi bine. Prăjeşti crutoanele la cuptorul încins, 10 minute, până devin aurii, le scoţi din cuptor şi le laşi să se răcească.
citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>