Cea mai cremoasă rețetă de Cheesecake cu fructe de pădure

cheesecake cu fructe de padure
Cea mai cremoasă rețetă de Cheesecake cu fructe de pădure

Cheesecake-ul cu fructe de pădure reprezintă o adevărată delicatesă, care se poate prepara destul de ușor. V-ați gândit să căutați această rețetă simplă?

Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de  cheesecake cu fructe de pădure. În plus, descoperiți și care este secretul pentru cel mai gustos cheesecake cu fructe de pădure, preparat exact pe gustul vostru.   

 

Rețetă de  Cheesecake cu fructe de pădure

Astăzi vom realiza cea mai simplă rețetă de  cheesecake cu fructe de pădure, absolut delicioasă, în doar 6 pași simpli!

Timp de pregătire  – 20 minute

Timp de preparare  – 2 ore și 10 minute

Timp total  – 2 ore și 30 minute

Porții  – 8 persoane

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ingrediente – Cheesecake cu fructe de pădure

  • unt
  • 200 g biscuiți digestivi
  • 2 căni+ o lingură de zahăr granulat
  • 5 linguri de unt
  • 230 g cremă de brânză (la temperatura camerei)
  • o jumătate de cană de smântână lichidă pentru frișcă
  • 2 căni de smântână groasă
  • 5 linguri de făină
  • un praf de sare
  • o esență de vanilie
  • 4 ouă (la temperatura camerei)
  • fructe de pădure proaspete
  • zahăr pudră

De menționat este faptul că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 8 persoane. Dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, ar trebui să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate mai sus.

cea mai simpla reteta de cheesecake cu fructe de padure
Cea mai cremoasă rețetă de Cheesecake cu fructe de pădure[Sursa foto: freepik]

Citește și: Rețetă de tartă cu mere și scorțișoară. Gustul care îți aduce aminte de copilărie!

Mod de preparare - Cheesecake cu fructe de pădure

Pasul 1.  În primul și-n primul rând, ne vom ocupa de pregătirea tăvii pentru cuptor. Așadar, vom avea nevoie de o tavă rotundă de cuptor (cu fundul detașabil), pe care o vom unge cu puțin unt, pe toată suprafața acesteia. Imediat apoi, vom așeza pe marginea acesteia, hârtie de copt.

Pasul 2.  În continuare, ne vom ocupa de prepararea stratului nostru de blat, pentru cheesecake.

Așadar, vom avea nevoie de un blender, în care vom adăuga 200 de grame de biscuiți digestivi, împreună cu o lingură de zahăr granulat și 5 linguri de unt topit în prealabil. Pornim blenderul și îl lăsăm să meargă până când vom obține un aluat sfărâmicios din biscuiții adăugați. Imediat apoi, conținutul se va turna direct în tava noastră, pe care îl vom aplatiza și uniformiza, cu ajutorul unui pahar.
Tava se va introduce la cuptor pentru aproximativ 10 minute, la o temperatură de 180 de grade Celsius. După acest interval de timp, vom scoate tava de la cuptor și o vom lăsa să se răcească.

Pasul 3.  Acum ne vom ocupa de prepararea umpluturii noastre de cheesecake. Așadar, vom avea nevoie de un bol de dimensiuni mai mari, în care vom adăuga 230 de grame de cremă de brânză (la temperatura camerei), alături de 2 căni de zahăr granulat,

ingrediente pe care le vom amesteca direct cu mixerul, astfel încât să se combine uniform. Imediat apoi, este nevoie să adăugăm o jumătate de cană de smântână lichidă pentru frișcă. Continuăm să mixăm. În continuare, vom adăuga și 2 căni de smântână groasă, alături de 5 linguri de făină și un praf de sare, împreună cu o esență de vanilie. Mixăm, pentru ca toate ingredientele să se încorporeze.

reteta de cheesecake cu fructe de padure
Cea mai cremoasă rețetă de Cheesecake cu fructe de pădure[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pasul 4.  A venit timpul să adăugăm rețetei noastre și 4 ouă întregi (la temperatura camerei), rând pe rând, în timp ce continuăm să mixăm. În continuare, vom turna umplutura noastră, în tava cu blatul de cheesecake. Cu ajutorul unei spatule, o vom nivela frumos și egal.

Pasul 5.  Tava rotundă se va înveli în două straturi de folie de aluminiu, iar ulterior se va așeza într-o tavă dreptunghiulară de cuptor, pe care o vom umple cu apă fierbinte, cam un sfert din suprafața ei. Imediat apoi, tava se introduce la cuptor pentru aproximativ o oră, la o temperatură de 180 de grade Celsius. După această oră, vom închide cuptorul, însă vom mai lăsa tava pentru încă o oră în cuptor.

Pasul 6.  După acest interval de timp, vom scoate tava de la cuptor, ulterior și cheesecake-ul din tavă, iar deasupra vom așeza câteva fructe de pădure proaspete, peste care vom presăra puțin zahăr pudră, iar rețeta este gata!

Cheesecake-ul cu fructe de pădure  este gata și se poate servi. Poftă bună!

cea mai buna reteta de cheesecake cu fructe de padure
Cea mai cremoasă rețetă de Cheesecake cu fructe de pădure[Sursa foto: freepik]

Citește și: Rețetă de Ruladă cu semințe de mac și glazură de zahăr



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Rețetă de Pancakes pufoase cu unt. Se pot servi cu sirop de arțar, smochine și nuci!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies