Cea mai puternică zodie feminină în 2019! STRĂLUCEŞTE ca un diamant, are bani, poziţie socială şi o bună reputaţie

Cea mai puternică zodie feminină în 2019! STRĂLUCEŞTE ca un diamant, are bani, poziţie socială şi o bună reputaţie
Cea mai puternică zodie feminină în 2019! STRĂLUCEŞTE ca un diamant, are bani, poziţie socială şi o bună reputaţie

Anul 2019 bate la uşă, iar nativii horoscopului se întreabă cum va decurge Noul An şi care sunt zodiile suficient de puternice pentru a face faţă provocărilor. Astrologii au decretat care este cea mai puternică zodie feminină în 2019, iar regina este numai una - zodia Scorpionului.

Dacă 2018 nu a fost tocmai pe placul Scorpionilor, în 2019 aceştia îşi vor putea pune în aplicare toate calităţile cu care au fost înzestraţi. Puterea Scorpionului va atine cote impresionante şi are toate elementele necesare de a câştiga tot ce-şi propune- bani, statut social, reputaţie bună!

Cea mai puternică Zodie feminină în 2019- Scorpion. Iată de ce

Guvernată de planeta Pluton, zodiei Scorpion nu-i este frică să coboare chiar şi până în iad pentru a găsi soluţia potrivită la o problemă.

Este o adevărată forţă a Naturii şi nimic nu pare să-i stea în cale în a-şi atinge obiectivele pentru Noul An. Numele Scorpionului reprezintă loialitate, puţini se mai pot ”lăuda” cu astfel de calitate în zilele noastre.

citeste continuarea pe pagian urmatoare >>>

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Zodiile care se vor imbogati in 2019! Te numeri printre ele?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies