Prajitura cheesecake este foarte apreciata de romani, aceasta aflandu-se printre favorite.
Cea mai simpla reteta de cheescake cu smantana. Afla de la noi cum sa o prepari! Prajitura cheesecake este foarte apreciata de romani, aceasta aflandu-se printre favorite. Probabil ca ti se pare dificil de preparat, dar acest lucru nu este deloc adevarat, plus ca avem pentru tine o reteta pe baza de smantana care merita incercata, in special pentru gustul sau deosebit, cat si pentru usurinta prepararii. Merita sa o incerci.
Ce ingrediente ai nevoie pentru a pregati cheesecake cu smantana
Pentru a pregati aceasta reteta ai nevoie de urmatoarele ingrediente: un pachet de aluat pentru tarta, 250 de grame de branza, o cana de zahar, doua oua, un pliculet cu esenta de vanilie, o cana cu smantana, o lingura cu amidon de porumb.
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Citeste si: Rețetă de cornuri cu gem. E un desert pe care îl poți servi la micul dejun
Cum sa pregatesti cheesecake cu smantana
Modalitatea de preparare a acestei retete este una usoara. Timpul necesare pentru prepararea unui cheesecake este de jumatate de ora, la care se adauga o ora coacerea la cuptor.
Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa incalzesti cuptorul la 165 de grade Celsius. Apoi trebuie sa amesteci crema de branza cu zaharul. Adauga, rand pe rand, ouale in compozitie si amesteca bine pana ce aceasta devine omogena. Adauga apoi esenta de vanilie, amidonul de porumb si smantana. Pregateste aluatul pentru tarta intr-o tava de gatit si toarna apoi compozitia in aluatul pentru tarta. Coace la cuptor timp de aproximativ 60-70 de minute, sau pana cand ce prajitura s-a intarit. Dupa ce prajitura este gata, scoate cheesecake-ul din cuptor, desprinde aluatul de pe margine cu un cutit, dar nu il scoate din tava. Lasa-l sa se raceasca si apoi pune prajitura la frigider. Cheesecake este o prajitura care se serveste recce, prin urmare o poti felia pentru mancat dupa ce aceasta s-a racit complet la frigider. Pofta buna!