Cea mai surprinzătoare cale de a-ți găsi partenerul. Dragostea în locuri neașteptate!

cum sa iti gasesti partener
Cum să îți găsești partener

Există momente în viață când pur și simplu îți dorești ca în viața ta să apară un partener, însă lucrurile nu stau așa cum îți dorești. Deși încerci din răsputeri să găsești dragostea, se pare că aceasta nu are același drum cu tine.

Descoperă în rândurile de mai jos cum poți să găsești un partener potrivit pentru tine, chiar acolo unde nu te-ai aștepta, dar și ce trebuie să faci pentru a manifesta iubirea în viața ta.

Explorați noi interese și hobby-uri

Citește și: Bugetul în cuplu. 50/50 sau fiecare cu banii lui?

gasirea partenerului
Găsirea partenerului[Sursa foto: Freepik]

Citește și: 5 moduri secrete de a-i aprinde atracția față de tine. Vei fi uimită de ultimul mod!

În mod evident, pentru a cunoaște persoane noi sau pentru a avea interacțiuni, este nevoie să ieși din casă și să ai tot felul de activități. Fie că vei întâlni o persoană cu totul nouă sau că îți vei da seama că cineva din jurul tău este potrivit pentru tine, este esențial să nu stai închis în casă. Încearcă să fii deschis către noi interese și hobby-uri, fie că le vei face singur sau alături de un prieten.

Este posibil să întâlniți persoana potrivită la un curs de actorie, un club de lectură sau chiar la sala de sport.

Participați la evenimente sociale

Evenimentele sociale sunt locații potrivite pentru a întâlni oameni de calitate, cu care poți crea o conversație frumoasă. Nu doar că te vei simți tu mult mai bine după ce ai participat la un astfel de eveniment, dar vei avea ocazia să vorbești cu oameni care au interese asemănătoare cu tine, valori și interese comune.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Aplicații și site-uri de dating

manifestarea iubirii
Manifestarea iubirii[Sursa foto: Freepik]

Deși multe persoane sunt sceptice atunci când vine vorba de aplicații și site-uri de dating, există multe cupluri a căror poveste de iubire a început în acest fel. Chiar dacă nu vei găsi din prima o persoană potrivită, nu ți se va întâmpla nimic rău dacă vei avea conversații în mediul online cu diverse persoane.

După ce observi că discuția se duce într-un sens pozitiv și pare că te-ai înțelege bine cu acea persoană, puteți stabili o întâlnire față în față, pentru a îți da seama dacă merită să îi oferi o șansă.

Învață să comunici

Comunicarea este cheia în orice relație, fie că vorbim de una amoroasă, colegială sau de prietenie. Este posibil să fi fost pus în situații în care puteai întâlni persoana potrivită, însă comunicarea ta nu a fost una potrivită.

Este important să fii deschis în acest sens, mai ales dacă îți cauți un partener. Cu toate că unele convorbiri se vor dovedi a fi inutile, este singura cale prin care îți poți da seama dacă t e îndrăgostești sau nu de omul respectiv.

 

Călătoriți și explorați locuri noi

cum sa iti faci un iubit
Cum să îți faci un iubit[Sursa foto: Freepik]

Uneori dragostea apare chiar unde nu îți imaginezi.

Există multe povești de iubire ce au apărut în locații diverse, la mare depărtare de casă. De multe ori, conexiunea dintre două persoane care stau în locuri total diferite sau sunt de altă naționalitate este și mai aparte, tocmai pentru că au mai multe de împărtășit.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Participați la activități de voluntariat

Indiferent de vârstă, activitățile de voluntariat îți pot aduce numeroase beneficii. Dacă te vei înscrie într-un voluntariat, vei participa regulat la diverse activități interesante, unde socializarea este inevitabilă, fiind posibil să întâlnești un om cu care să te înțelegi de minune, care ulterior îți poate deveni partener de viață.

 

Totuși, nu uita că dragostea vine atunci când nu te aștepți și nu trebuie să cauți cu disperare o persoană cu care să construiești o relație. Cu toate acestea, modul în care te raportezi la viața de zi cu zi îți poate dicta și viața amoroasă. În momentul în care te vei axa doar pe acest aspect, vibrația ta și modul tău de aordare a lucrurilor nu vor fi potrivite.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

20 de întrebări pentru cupluri. Vor ajuta la închegarea relației

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies