Ceaiul care te ajută să scapi de MĂTREAŢĂ. Trucul de frumuseţe folosit încă din cele mai vechi timpuri

Ceaiul care te ajută să scapi de MĂTREAŢĂ. Trucul de frumuseţe folosit încă din cele mai vechi timpuri
Ceaiul care te ajută să scapi de MĂTREAŢĂ. Trucul de frumuseţe folosit încă din cele mai vechi timpuri

Atunci când niciun remediu modern nu dă rezultatele pe care le aşteptam, primul instinct este de a ne întoarce la tratamentele naturale şi care de multe ori se dovedesc foarte eficiente. Un ceai preparat în casă te poate ajuta să scapi de mătreaţă, acest truc de frumuseţe fiind folosit încă din cele mai vechi timpuri.

Mătreaţa reprezintă o afecţiune a scalpului foarte deranjantă şi care îi determină pe cei care se confruntă cu această problemă să se simtă ruşinaţi. Dacă cei cu părul deschis pot masca mai uşor micile cojiţe albe apărute la nivelul scalpului, nu acelaşi lucru se întâmplă în cazul celor care au părul foarte închis la culoare.

Ceaiul care te ajută să scapi de mătreaţă

Dacă mătreaţa îţi dă mari bătăi de cap, mai mult ca sigur ai încercat toată gama de şampoane şi tratamente care promit să îţi lase părul curat şi să rezolve definitiv această problemă. În cazul în care problema persistă, iar tratamentele din comerţ sunt eficiente doar o scurtă perioadă de timp, poţi apela la un remediu folosit încă din cele mai vechi timpuri, dar pe care oamenii de ştiinţă l-au adus din nou în atenţia publicului.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Slăbeşte în funcţie de zodie! Află ce DIETĂ ţi se potriveşte

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies