Ceapa îți face părul să crească mai repede?

Ceapa îți face părul să crească mai repede?
Ceapa îți face părul să crească mai repede?

Află din rândurile următoare tot ce trebuie să știi despre efectele pe care sucul de ceapă le are asupra părului tău.

Toată lumea își dorește să descopere o rețetă minune prin intermediul căreia părul nostru să nu mai cadă, să crească lung și sănătos și să fie bogat și mătăsos la atingere. Din păcate, un astfel de tratament minune nu a fost descoperit încă, deși pe piață sunt o mulțime de produse care promit acest lucru. De asemenea, există și o serie de remedii naturale care încearcă să combată căderea excesivă a părului și să contribuie la creșterea acestuia.

Ceapa îți face părul să crească mai repede?
Ceapa îți face părul să crească mai repede?[Sursa foto: pexels]

Bineînțeles că toate discuțiile care au legătură cu acest proces de cădere al părului, au legătură cu anumite cauze care pot influența acest aspect și care trebuiesc discutate cu un specialist în domeniu pentru a știi cu exactitate despre ce este vorba.

Totodată, fiecare dintre noi suntem diferiți, avem o moștenire genetică diferită și anumite caracteristici care ne definesc pe unii de alții, iar de aceea, lucrurile care pot funcționa în cazul unei persoane atunci când vorbim despre creșterea părului, pot să fie de asemenea inutile atunci când

vorbim de o altă persoană. De aceea, este foarte important ca fiecare dintre noi să descopere mai întâi care este cauza ce stă la baza căderii părului și să aleagă produse care se potrivesc cu tipul său de păr.

În cadrul unui video pe canalul său de YouTube, hairstylistul Sorin Stratulat, a făcut un video în cadrul căruia a vorbit despre sucul de ceapă și efectele pe care acesta le are asupra părului.

Ceapa îți face părul să crească mai repede. Mit sau adevăr?

Citește și: Secretul indian pentru creșterea părului, în doar o săptămână. Veți obține un păr mai sănătos și puternic

Ceapa îți face părul să crească mai repede?[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Potrivit specialistului în domeniu, există o serie de studii care au arătat că ceapa poate să aibă anumite efecte la nivelul părului, împiedicând astfel căderea părului.

Din păcate, aceste studii nu sunt foarte bine elaborate și nu au un rezultat foarte bine verificat. De aceea, atunci când vorbim despre efectele pe care ceapa le poate avea asupra părului nostru, acestea depind în funcție de fiecare persoană în parte.

În cazul cepei, există câteva studii făcute pe eșantioane destul de mici, care ne arată că oarecum se întâmplă ceva la nivelul capului și sunt anumite semnale care ne arată că acest proces de cădere al părului se poate îmbunătăți.

Studiile sunt foarte mici, dar din ele reiese faptul că bărbații beneficiază mai mult de proprietățile sucului de ceapă decât femeile. Sunt persoane pentru care a funcționat .”, a explicat specialistul în domeniu. 

Totodată, atunci când vorbim despre probleme grave asociate căderii părului, ceapa nu are niciun fel de efect.

Acest fenomen de cădere a părului este un fenomen extrem de personal.

Sunt cauze multiple care pot duce la căderea părului. De aceea, există o multitudine de încercări, de soluții, de produse și ingrediente care pretind că opresc acest fenomen. Sucul de ceapă nu combate alopecia, adică nu combate problemele genetice legate de căderea părului .”, a spus specialistul în domeniu.  

În concluzie, dacă folosim sucul de ceapă pentru a combate căderea părului, acesta nu ne face niciun rău, dar nici rezultatele nu sunt garantate.Totodată,

este foarte important ca înainte de a folosi orice fel de tratament aplicat pe pielea capului, să verificăm dacă suntem sau nu alergici. De asemenea, ceapa are diferite proprietăți antioxidante, inflamatorii și conține sulf, care contribuie la sănătatea părului nostru.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cum prepari sucul de ceapă pentru creșterea părului

Citește și: 6 măști pentru creșterea părului pe care le poți face acasă. „Ritmul de creștere a părului este diferit de la o persoană la alta"

Ceapa îți face părul să crească mai repede?[Sursa foto: Freepik]

Rețeta pentru sucul de ceapă este una foarte simplă.

Se stoarce sucul de la o ceapă și se aplică de două ori pe zi, timp de cel puțin 4 săptămâni. Aplicarea acestuia se poate face cu ajutorul unei dischete demachiante, pe pielea capului. 

Dacă vreți să mai înlăturați din miros, puteți să amestecați cu zeamă de lămâie sau cu uleiuri esențiale .”, a precizat specialistul în domeniu.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

5 trucuri pentru a oferi părului volum

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies