Cel mai iubit actor din România, testat pozitiv cu noul coronavirus! Cum se simte Mihai Bendeac?

mihai bendeac, pozitiv, coronavirus, cum se simte, actorul
mihai bendeac, pozitiv, coronavirus, cum se simte, actorul

Mihai Bendeac, cel mai iubit actor din România, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Acesta a oferit primele declarații.

În dimineața zilei de astăzi, duminică, 17 mai 2020, actorul Mihai Bendeac a mărturisit că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Acesta a susținut un interviu de acasă, în carul căruia a povestit că nu este singura persoană infectată din familie, îmbolnăvindu-se și părinții, fratele și mătușa.

Citeste si: Mihai Bendeac, prima apariție după ce și-a înmormântat bunicul: „Nu mai pot”

Preotul care a oficiat slujba de înmormântare a bunicului său era infectat cu noul tip de coronavirus, în cadrul evenimentului îmbolnăvindu-se toată familia Bendeac. Deși cei mai afectați au fost unchiul și mătușa faimosului actor, ajungând inclusiv la spital, toată familia lui Mihai Bendeac a manifestat simptomele specifice.

Mai mult decât atât, actorul a explicat că boala s-a manifestat destul de rapid și că timp de două zile s-a simțit rău.

„Ce m-a frapat pe mine e că eram absolut normal, iar în decurs de cinci minute aveam toate simptomele,” a declarat Mihai Bendeac.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mihai Bendeac a cerut-o în căsătorie pe Mira, în direct! Ce i-a răspuns cântăreața?: „Viitoarea mea soție..”

mihai bendeac, pozitiv, coronavirus, cum se simte, actorul
mihai bendeac, pozitiv, coronavirus, cum se simte, actorul

Mihai Bendeac, testat pozitiv cu noul coronavirus. Cum se simte actorul?

În cazul celui mai iubit actor din România, simptomele au fost următoarele: dureri musculare, stare de oboseală, pierderea gustului și pierderea mirosului. Din nefericire, părinții acestuia s-au simțit rău o perioadă mai lungă de timp, boala manifestându-se vreme de aproape zece zile.

Dat fiind faptul că actorul a reușit să treacă peste infecția cu noul coronavirus și că acum se simte bine, putem spune că marele său noroc a fost izolarea impusă de postul TV la care lucrează.

Acesta s-a aflat pe întreaga perioadă a stării de urgență la domiciliu, motiv pentru care s-a putut lupta cu boala în liniște, fără intervenții din partea presei.

Citeste si: Mihai Bendeac trece des prin momente crunte. Actorul a vrut sa se sinucida de trei ori. "Intru intr-o pasa neagra. M-am temut sa nu am un esec pe plan profesional. Sunt o fire psihotica si dementa!"

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cele mai importante persoane din viața lui Mihai Bendeac! Pentru cine își dă actorul masca jos

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies