Cele mai bune canule traheale pentru pacienții ORL

Cele mai bune canule traheale pentru pacienții ORL
Cele mai bune canule traheale pentru pacienții ORL

Așa-numitele „canule traheale” sunt dispozitive ORL folosite de pacienții care au suferit operații de laringectomie și traheostomie.

Cele mai bune canule traheale pentru pacienții ORL

 

Așa-numitele „canule traheale” sunt dispozitive ORL folosite de pacienții care au suferit operații de laringectomie și traheostomie. Propriu-zis, vorbim despre niște tuburi care se pot introduce în trahee, având ca rol menținerea și stabilirea unei căi respiratorii optime. Acestea se găsesc pe piață sub diferite forme și modele, fie că sunt pentru uzul adulților, fie că sunt pentru uz pediatric, fabricate din diferite material, sub diverse tipo-dimensiuni sau variante.

Casa de Asigurări de Sănătate decontează suma de 1852,76 RON, acesta fiind prețul pentru aproximativ 4 bucăți de canule traheale. Iată care sunt cele mai bune dispozitive medicale și din ce material sunt fabricate acestea, pentru un act medical desăvârșit: ține pasul cu inovațiile și optează pentru un material flexibil, ce asigură confort, siguranță și discreție. Iată detaliile!

 

Fabricate din silicon, canulele traheale flexibile sporesc semnificativ nivelul de confort al pacientului

Un model de canule aflat la mare căutare este cel conceput din silicon, un material ce asigură flexibilitate și este biocompatibil. Nu conține deph sau latex. Kitul conține: (1) 2 canule interioare, reutilizabile, (2) obturator, (3) carte de instrucțiuni, (4) cardul pacientului cu anumite instrucțiuni în caz de necesitate. Canula interioară de culoare albă este radio-opacă, în timp ce canula interioară transparentă se folosește pentru a oferi vizibilitate pentru secreții. Există, pe piață, mai multe tipuri de modele de canule fabricate din silicon: simple, cu aspirație și balonaș, cu balonaș, cu fenestrate pentru vorbire și cu fenestrate și balonaș. Canulele fenestrate sunt recunoscute pentru îmbunătățirea procesului de fonație, dar și pentru confortul pacientului. Medicul specialist stabilește tipul de model, în funcție de condiția pacientului.

 

Canulele traheale cu buton fonator sunt disponibile în două versiuni: pot fi lungi sau scurte

O altă variantă de canule ce a atras atenția medicilor este prevăzută cu buton fonator. Avantajul este că se pot purta fără curelușă, având un sistem primedistrip de prindere. În acest fel, se asigură atât confortul, cât și discreția. Canulele sunt disponibile în două versiuni: lungi sau scurte, având lungimi între 44 m și 62 mm. Butonul fonator este, practic, o proteză vocală din plastic. Acesta se plasează între esofag și trahee, în timpul laringectomiei totale, de exemplu. Supapa unidirecțională se deschide în timpul vorbirii

și se închide în timp ce pacientul respiră sau mănâncă, prevenind astfel intrarea unui corp străin în trahee. Reprezintă cea mai bună metodă de a vorbi din nou, după o astfel de intervenție chirurgicală și necesită un material de fabricație flexibil și durabil, pentru a preveni orice fel de incident neplăcut pentru pacient.

 

WeSound e magazinul cu echipamente medicale ultramoderne și locul unde poți face audiogramă gratis

WeSound.ro este mai mult decât un centru de protezare auditivă, unde poți face audiograma gratis. Este locul care ține pasul cu toate inovațiile din domeniul medical, oferind pacienților multiple echipamente de ultimă generație. Găsești canule din silicon la WeSound.ro, atât pentru adulți, cât și pentru uz pediatric.

De exemplu, pentru copii, balonasul canulei trebuie să fie extrem de fin, iar aripioarele flexibile - un criteriu pe care specialiștii WeSound.ro l-au înțeles pe deplin. Mediul de achiziție este unul profesionist, iar experții îți stau la dispoziție pentru orice informații suplimentare sau recomandări. Poți studia totul despre acest centru de protezare auditivă și online, întrucât îți pun la dispoziție toate informațiile pe website.

 

Date de contact

Tel: +4031/4205378

E-mail: [email protected]



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Gabriela Cristea, despre situațiile din trafic. Ce a pățit prezentatoarea TV în timp ce își ducea fetele la școală. “Copiii sunt cei care trebuie să plătească”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Sfatul zilei din 22 septembrie 2024. O zodie se ocupă de o planificare atentă a resurselor

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies