Cele mai bune coafuri de interviu pentru femei pe care să le încerce în 2024

coafuri de interviu
Cele mai bune coafuri de interviu pentru femei pe care să le încerce în 2024

Interviul de angajare presupune o apariție impecabilă, din toate punctele de vedere. Însă știați ce coafură puteți aborda?

Aflați din rândurile următoare care sunt cele mai bune coafuri pentru femei, atunci când vine vorba despre prezentarea la un interviu de angajare.

 

Sfaturi pentru o coafură îngrijită și potrivită de interviu

  • Păr curat – înainte de a ajunge la alegerea unei coafuri potrivite, ar trebui să vă asigurați că părul este curat și nu este gras, arată elegant și este ușor de gestionat. De asemenea, în cazul în care vă confruntați cu o problemă cu mătreața care nu poate fi controlată imediat cu șampon, ar trebui să purtați haine în culori care vă vor ajuta să camufleze acest lucru.
  • Culoare naturală – se recomandă să evitați nuanțele de roz și albastru și să păstrați culoarea naturală a părului, dat fiind faptul că, cu cât părul tău arată mai natural, cu atât vei fi luată și mai în serios.
  • Păr eficient – deși poate că nu ne gândim atât de mult la acest aspect, părul tău ar trebui să arate la fel de eficient ca tine, iar indiferent că acesta este scurt sau lung, nu ar trebui să-l împingeți pe spate tot timpul sau să vă jucați cu el, ceea ce înseamnă că lăsarea părului lung, desfăcut, ar putea să nu funcționeze în cazul unui interviu, de cele mai multe ori.

Citește și: 10 sfaturi pentru un interviu de succes. Cum să-i impresionezi pe angajatori din primul moment

coafuri de interviu 2024
Cele mai bune coafuri de interviu pentru femei pe care să le încerce în 2024[Sursa foto: freepik]

Citește și: Garderoba cu Stil semnată de Maria Ioana: Profesionalism și stil impecabil. Cele 10 elemente pe care femeile nu trebuie să le adopte niciodată la locul de muncă/ EXCLUSIV

 

Cele mai bune coafuri de interviu pentru femei

Coc și păr împletit

O primă variantă de luat în calcul, în ceea ce privește coafurile potrivite pentru un interviu de angajare, este reprezentată de coc și părul împletit, fiind o alegere clasică, care poate fi purtată de orice persoană, indiferent de vârsta sau trăsături faciale. Cu toate acestea, în ceea ce privește împletitura, nu ar trebui să exagerați prea mult, și doar să păstrați o împletitura simplă și elegantă, cu 3 fire, coadă de pește sau cea franceză, evitând stilurile de împletituri cu volante, decorative sau boeme.

De asemenea, în ceea ce privește alegerea unui coc, părul de orice textură, fie el drept, ondulat sau împletit, poate fi ușor adunat într-un coc, pentru a arăta profesioniste.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cele mai bune coafuri de interviu pentru femei pe care să le încerce în 2024[Sursa foto: freepik]

Coadă de cal

Aceasta este una dintre cele mai accesibile  și realizate coafuri, în special pentru un interviu de angajare.

Este o alegere excelentă dacă vă doriți să arătați elegante, îngrijire și profesioniste. Cu toate acestea, atunci când realizați coafura, ar trebui să vă asigurați că utilizați cremă sau un produs anti-încreț, pentru a crea un aspect curat și elegant. În plus, pentru o notă de finisare elegantă, puteți lua o mică secțiune de păr, pentru a o înfășura în jurul elasticului utilizat, fixând-o apoi cu o agrafă. În cazul în care aveți părul natural ondulat sau creț, pentru avea un aspect mai elegant, puteți folosi placa de îndreptat părul, înainte de a-l lega într-o coadă de cal, utilizând înainte, protecție
termică.

Cele mai bune coafuri de interviu pentru femei pe care să le încerce în 2024[Sursa foto: freepik]

Păr drept vs. Păr creț

La un interviu de angajare, puteți să alegeți și o coafură simplă, însă totodată des purtată, cea în care vă lăsați părul desfăcut și drept sau eventual, în cazul în care este nevoie să fie îndreptat, o puteți face, pentru un aspect mai eficient și mai serios. Cu toate acestea, atunci când vine vorba despre părul creț, acesta poate să nu fie cel mai bun pentru un interviu de angajare, excepție o face momentul în care vă puteți controla bine

buclele rebele.

cum sa iti faci parul la un interviu
Cele mai bune coafuri de interviu pentru femei pe care să le încerce în 2024[Sursa foto: freepik]

Breton

Cu siguranță există nenumărate persoane care aleg ca la interviul de angajare să adopte o coafură cu breton, în ciuda faptului că în viața de zi cu zi, coafura lor nu deține un breton. În ceea ce privește bretonul moale lateral sau centrat, acesta poate reprezenta o alegere potrivită pentru un interviu, dat fiind faptul că va atrage privirea direct pe fața ta.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

coafuri pentru interviu de angajare
Cele mai bune coafuri de interviu pentru femei pe care să le încerce în 2024[Sursa foto: freepik]

Coc superior

În cazul în care vă doriți să adăugați un plus, în ceea ce privește cocul clasic, puteți alege să îl plasați în partea de sus a capului. Aceasta este o versiunea modificată, însă actuală, iar dacă se întâmplă să participați la un interviu care are loc într-o companie corporativă sau multinațională, cu siguranță ar trebui să optați pentru o astfel de coafură curată și strânsa. O altă variantă este cea a unui coc dezordonat sau o coafură pe jumătate în sus și pe jumătate în jos, care vă arată sofisticat și te va etala într-un mod elegant.

coafuri de interviu pentru femei
Cele mai bune coafuri de interviu pentru femei pe care să le încerce în 2024[Sursa foto: freepik]

Bucle libere

Nu în ultimul rand, de pe această listă nu aveau cum să lipsească buclele libere, iar daca aveți norocul să le aveți și în mod natural, nu trebuie să mai faceți nimic altceva decât să vă prezentați la interviu. Se recomandă totuși să aplicați un ser pentru păr strălucitor, pentru a preveni să se încurce. Pe de altă parte, în cazul în care părul este drept, însă vă doriți să aveți aceste bucle libere, tot ce trebuie să faceți este să aplicați protecție termică și să îl ondulați ușor cu un ondulator, iar ulterior vă treceți mâinile prin ele, pentru a le slăbi și eventual mai aplicați un ser de finisare.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.

Cele mai bune coafuri de interviu pentru femei pe care să le încerce în 2024[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

10 sfaturi pentru un interviu de succes. Cum să-i impresionezi pe angajatori din primul moment

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Evrim Alasya, actrița care a dat viață personajului Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în vacanță! Iată cum a fost surprinsă vedeta pe plajă

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies