Cele mai îndrăznețe combinații de culori pentru unghii

Cele mai îndrăznețe combinații de culori pentru unghii
Cele mai îndrăznețe combinații de culori pentru unghii

Descoperă cele mai îndrăznețe combinații de culori pentru unghii.

Manichiura este considerată cartea de vizită a oricărei femei. Felul în care arată unghiile poate să spună multe despre personalitatea sau despre preocupările reprezentantelor sexului frumos.

Mâinile trebuie să fie în permanență hidratate și unghiile trebuie să aibă un aspect plăcut, trebuie să fie îngrijite și să se potrivească activităților tale zilnice.

De asemenea, culorile și modelele pe care le alegeți, pot spune multe despre personalitatea voastră.

Citeste si: ISTORIA și evoluția MACHIAJULUI din antichitate până în prezent

O femeie care este preocupată de aspectul său fizic va fi la curent cu nuanțele care se află în tendințe, căutând combinații interesante, care o vor scoate din anonimat.

Dacă nu știi ce modele de unghii să alegi, venim în ajutorul tău cu o serie de propuneri.

Toamna aceasta se poartă combinațiile îndrăznețe de culori, cele mai căutate modele fiind cele care includ nuanțe de roz pal, gri, violet, culorile metalice fiind și ele în topuri.

„Când traduci din latină, „manichiură” înseamnă îngrijirea mâinilor. Manichiura îndeplinește funcții igienice și estetice. În primul rând, efectuând o procedură modernă de manichiură, puteți preveni apariția fragilitatea plăcii unghiale, uscăciunea, delaminare, și, de asemenea, se utilizează pentru prevenirea bolilor sau a modificărilor structurii unghiilor.

În al doilea rând, mâinile bine îngrijite arată atractiv și estetic, indiferent de vârsta femeii sau de statutul ei social”, spune Ekaterina, nail artist.

Citeste si: Modele de unghii de toamnă. Idei de manichiură la modă în 2022

Cele mai HOT combinații de nuanțe pentru unghii

Unghii în nuanțe de gri și alb

Toamna aceasta se poartă combinațiile de culori în ceea ce privește manichiura. Dacă ați optat pentru o formă pătrată și o lungime medie, mix-ul dintre alb și gri va fi alegerea ideală. Aceste nuanțe se completează perfect și aduc un plus de eleganță manichiurii. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: //DESCOPERĂ// Ce articole sunt la modă toamna aceasta. Cum să te îmbraci ca să fii în trend

Unghii negre cu animal print

Printurile sunt în tendințe anul acesta și în combinație cu negru vor ieși mai tare în evidență. Acest model este perfect pentru unghiile scurte, ușor rotunjite la colțuri, fiind potrivite în orice context, atât la birou, cât și în cazul unui eveniment în aer liber.

 

Citeste si: Cum trebuie să te îmbraci la interviul de angajare. Recomandări pentru o ținută corespunzătoare

Unghii nude cu accente metalice

Unghiile nude sunt vedetele sezonului, întrucât sunt potrivite în orice context, indiferent de outfit sau de activitățile zilnice. Dacă vă doriți o manichiură care să iasă din tipare, puteți să optați pentru accentele metalice.

Veți obține o manichiură de bun gust, originală și îndrăzneață în acleași timp

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Cum să arăți mereu bine fără prea mult efort. Sfaturi pentru un aspect impecabil 24/7

Unghii fructate

Dacă vă doriți să ieșiți din tipare, puteți să optați pentru o manichiură fructată. Se potrivește în special persoanelor care adoptă des stilul boho chic. 

Citeste si: Cum să arăți mereu bine fără prea mult efort. Sfaturi pentru un aspect impecabil 24/7

„Puține fete sunt dispuse să își asume riscul și să încerce ceva nou pentru ele. Iar motivul pentru aceasta este simplu- o manichiură nu este o husă pentru telefon, nu o puteți schimba 2-3 la un loc. Cu toate acestea, dacă clientul dorește să încerce ceva nou sau ceva care este în trenduri în alte țări, atunci masterul ar trebui să fie deja implicat în muncă. Dacă maestrul este destul de experimentat, el va explica  clientul despre faptul că acesta nu se potrivește stilului său, și va alege exact designul potrivit pentru client, combinându-l cu noutățile sezonului”, explică Ekaterina, nail artist.

Citeste si: Manichiura cu glitter, trendul surprinzător al verii. Ce modele se poartă



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Care Sunt Avantajele Utilizării Ojei Semipermanente Termice

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies