Cele mai noi tendințe în modă pentru sezonul de toamnă 2023. Ce să porți ca să fii în trend și să te simți frumoasă

Cele mai noi tendințe în modă pentru sezonul de toamnă 2023. Ce să porți ca să fii în trend și să te simți frumoasă
Cele mai noi tendințe în modă pentru sezonul de toamnă 2023. Ce să porți ca să fii în trend și să te simți frumoasă

Vara este pe terminate, în timp ce toamna se apropie cu pași repezi. Chiar dacă multe persoane sunt triste atunci când începe sezonul rece, este esențial ca doamnele să fie la curent cu ceea ce se va purta, pentru ca garderoba să fie pregătită!

Descoperă în rândurile de mai jos care sunt tendințele în moda pentru toamna acestui an, cum trebuie să combini piesele vestimentare, dar și ce opțiuni poți avea, pentru a arăta stylish, indiferent de situație!

Cele mai populare culori ale sezonului de toamnă 2023

ce se poarta in toamna 2023
Ce se poartă în toamna 2023[Sursa foto: freepik]

Toamna are frumusețea ei și vine cu privilegiul unor ținute extrem de frumoase. Fie că vorbim de blugi, paltoane sau ghete, este important să fii la current cu ultimele tendințe în modă.

Odată cu începerea sezonului rece, culorile predominante sunt cele mai închise. Sezonul acesta, culorile cele mai râvnite vor fi verdele smarald, vișiniu și bineînțeles nuanțele de nude, care sunt cele mai adorate toamna.

 Care sunt cele mai trendy articole vestimentare ale sezonului?

Toamna este momentul perfect pentru ținute extrem de stylish, demne de un podium de modă. Din fericire, există multe articole vestimentare extraordinare, ce pot fi combinate într-un mod inedit.

Iată care sunt cele mai trendy piese vestimentare ale sezonului de toamnă 2023:

Blugii evazați

trenduri toamna 2023
Trenduri toamna 2023[Sursa foto: freepik]

Blugii evazați nu dispar nici în această toamnă din trendurile modei. În ultima perioadă, blugii skinny au început să piardă din popularitate, în detrimental celor largi și evazați. Nu doar că sunt extrem de comozi, dar pot fi combinați în diverse stiluri, atât mai sport, cât și mai elegant.

Costumele în stil masculin

tendinte moda 2023
Tendințe moda 2023[Sursa foto: freepik]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În ultimii ani, moda feminină a adoptat și influențe masculine, tot mai apreciate de o mulțime de femei din întreaga lume. Fie că vorbim de sneakerși, pantalonii sau haine over-size, hainele cu tentă masculină sunt la modă și în acest sezon.

Costumele din două piese vor fi vedeta acestui sezon de toamnă. Mai mult, acestea pot fi potrivite pentru mai multe stiluri și se găsesc sub diferite culori.

Trenciul clasic

moda toamna 2023 femei
Ce trebuie femeile să poarte în această toamnă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Top 4 activitati pe care le poti face vara cu prietenii

Ca în fiecare toamnă, trenciul clasic este indispensabil în garderoba oricărei femei.

Acesta este extrem de versatil, comod și poate fi purtat atât cu o pereche de blugi și sneakerși, cât și într-un mod mai elegant, cu o fustă și pantofi cu toc. Chiar dacă acest tip de articol vestimentar se găsește pe piață în diverse forme, fii sigură că nu vei da greș cu cel clasic, într-o culoare neutră. Nu uita că o pălărie se va asorta de minune cu un trench și îți va oferi un aer rafinat și elegant, de care cu siguranță vrei să te bucuri!

Hainele cu print

moda 2023 feminina
Moda feminină[Sursa foto: freepik]

Citește și: Machiaj pentru birou. Ghid pas cu pas pentru un machiaj profesional și elegant, potrivit pentru mediul de birou!

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În această toamnă, intră în tendințe hainele cu diverse print-uri. Fie că vorbim de animal-print, buline sau tot felul de desene, este esențial să ai în garderoba ta câteva articole mai excentrice, care să te scoată din anonimat datorită imprimeului. Cu toate acestea, este vital să acorzi o atenție sporită ținutei atunci când alegi să porți astfel de imprimeuri, pentru a nu crea o ținută nepotrivită, cu mai multe stiluri de print.

Maletă

moda toamna iarna 2023
Moda toamna iarna 2023[Sursa foto: freepik]

Odată cu începutul sezonului rece, nu doar că femeile trebuie să opteze pentru haine frumoase, ci trebuie să se orienteze și din punct de vedere al temperaturilor mai scăzute. De aceea, maleta reprezintă un articol vestimentar pe care trebuie neapărat să îl ai în garderobă. Din fericire, aceasta poate fi combinată în diverse ținute, atât pentru un stil elegant, cât și unul mai casual. O fustă lungă și plisată, o maletă colorată, o pereche de botine cu toc și o geacă de piele te vor face să te simți extraordinar și vei reuși să fii în pas cu tendințele actuale!

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.

tendinte moda toamna 2023
Tendințe modă toamna 2023[Sursa foto: freepik]

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Semne clare că poți avea încredere în bărbatul tău și în autenticitatea relației voastre

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies