Cele mai norocoase luni din 2022, în funcție de zodia din care faci parte

Cele mai norocoase luni ale anului 2022, în funcție de zodia din care faci parte
Cele mai norocoase luni ale anului 2022, în funcție de zodia din care faci parte

Anul 2021 s-a incheiat si anul 2022 promite sa fie un an mai bun pentru cateva dintre zodii, acestea avand parte de multe surprize

Cele mai norocoase luni ale anului 2022, în funcție de zodia din care faci parte. Anul 2021 s-a incheiat si anul 2022 promite sa fie un an mai bun pentru cateva dintre zodii, acestea avand parte de multe surprize si oportunitati de care vor profita din plin. Afla de la noi in ce luna vei fi cea mai norocoasa, in functie de zodia din care faci parte si in ce luni sa fii mai grijulie si precauta, astfel incat sa nu ai probleme.

Cele mai norocoase luni ale anului 2022, în funcție de zodia din care faci parte
Cele mai norocoase luni ale anului 2022, în funcție de zodia din care faci parte[Sursa foto: PixaBay]

Berbec 

Luni norocoase: februarie, aprilie, iulie, septembrie

Luni dificile: mai, iunie

Anul acesta, Jupiter si Saturn isi petrec cea mai mare parte a timpului in Varsator, oferindu-ti multa inspiratie. Vei simti astfel o chemare spre nou, te vei reinventa, in special pe plan profesional. Inceputul de an va fi unul minunat pentru tine si iti vei duce la implinire multe dintre planurile tale.

Taur

Luni norocoase: ianuarie, martie, mai, septembrie

Luni dificile: februarie, iulie

Uranus este in semnul tau si tu cauti libertate si noutate. Schimbarea nu este mereu pe placul tau, dar tu inveti sa imbratisezi noul. Este un an care marcheaza evolutia ta in cariera, in special in luna mai. Romantic, august si septembrie sunt luni bune.

Gemeni

Luni norocoase: februarie, aprilie, iulie, octombrie

Luni dificle: martie, septembrie

Este un an vital pentru tine. Este anul in care te specializezi pe comunicare si ti se ofera sanse importante in luna martie. Sentimental vorbind, anul 2022 este un an interesant. Vei cunoaste mai multe persoane noi cu mare potential si vei avea de unde sa alegi.

Rac 

Luni norocoase: martie, iunie, iulie, noiembrie

Luni dificile: februarie, octombrie

Incepi anul timid si ai avut parte de greutati in luna ianuarie, dar luna februarie se anunta cu noroc mult pentru tine. Este un an pentru a-ti aprofunda intelegerea asupra ta, un an in care devii mai obiectiv si mai capabil sa rezolvi problemele.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Leu 

Luni norocoase: februarie, aprilie, august, decembrie

Luni dificile: mai, octombrie

Este un an puternic pentru tine, intrucat Jupiter si Saturn se afla in Varsator si acesta este semnul opus tie. Acest an necesita socializare, munca in echipa si sa aduni aliati pentru a creste impreuna.

Fecioară 

Luni norocoase: februarie, mai, august, decembrie

Luni dificile: iunie, noiembrie

Anul 2022 este anul sanatatii pentru tine si ar trebui sa petreci mai mult timp imbunatatindu-ti starea generala. In plus, este anul in care trebuie sa renunti la perfectionism si sa te multumesti cu realismul.

Balanţă 

Luni norocoase: februarie, aprilie, iunie, octombrie

Luni dificile: iulie, decembrie

Anul acesta este axat preponderent pe viata sociala.

Cu Jupiter si Saturn in Varsator, vei dori sa cunosti oameni noi, sa porti conversatii antrenante si sa iti aprofundezi relatiile. E timpul sa stralucesti.

Scorpion 

Luni norocoase: martie, mai, iulie, noiembrie

Luni dificile: februarie, august

Anul acesta te concentrezi preponderent pe casa si familie. Unele relatii vor trebui reinventate, altele vor trebui sa se incheie. Din punct de vedere sentimental, o relatie noua poate sa inceapa. Mai este o luna excelenta pentru asta.

Cele mai norocoase luni ale anului 2022, în funcție de zodia din care faci parte
Cele mai norocoase luni ale anului 2022, în funcție de zodia din care faci parte[Sursa foto: PixaBay]

Săgetător

Luni norocoase: februarie, aprilie, iulie, octombrie

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Luni dificile: martie, septembrie

Anul 2022 este anul in care te vei simti mai libera si mai aventuroasa ca niciodata. Vei fi in miscare, vei dori sa calatoresti si sa inveti lucruri noi. Vei avea mai multa energie decat ai avut in 2021.

Capricorn 

Luni norocoase: ianuarie, mai, august, decembrie

Luni dificile: aprilie, octombrie 

Anul 2022 este anul in care vei acorda atentie deosebita banilor. Te vei gandi cu atentie la modul in care vrei sa investesti si cum sa te folosesti de banii pe care i-ai castigat.

Vărsător 

Luni norocoase: februarie, aprilie, iunie, octombrie

Luni dificile: mai, noiembrie

Anul 2022 este anul tau. Jupiter si Saturn sunt in semnul tau zodiacal pentru cea mai mare parte a anului, aducand foarte mult noroc si angajament. Este anul in care vei evolua puternic.

Pești 

Luni norocoase: martie, mai, iulie, noiembrie

Luni dificile: iunie, decembrie

La mijlocul anului 2022, Jupiter se va muta in zodia ta. Acesta este momentul tau de expansiune si oportunitate. Jupiter ne ajuta pe toti sa ne depasim obstacolele si sa scapam de ce nu mai este util in viata noastra.

Citeste si: Află care sunt zodiile care își vor găsi jumătatea în luna februarie!

Citeste si: Horoscopul dragostei pentru luna februarie



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies