Cele mai norocoase zile din 2019 pentru căsătorie. Vezi cum se aliniază planetele

Cele mai norocoase zile din 2019 pentru căsătorie. Vezi cum se aliniază planetele
Cele mai norocoase zile din 2019 pentru căsătorie. Vezi cum se aliniază planetele

Oamenii au studiat dintotdeauna influenta pe care o au planetele asupra vietii de pe Pamant. Data nuntii este una dintre cele mai importante din viata unui om, asa ca astrologii au realizat tot felul de calcule pentru a identifica cele mai norocoase zile pentru fericitul eveniment.

Desi influentele planetelor depind de starea emotionala a fiecaruia, de situatia din viata, de zodie si de ascdendent, astrologii au hotarat ca aceste 7 zile din 2019 sunt cele mai norocoase din an pentru casatorie.



Iata cele mai norocoase 7 zile din 2019 pentru casatorie.

Citeste si: PREVIZIUNI 2019 de NOROC și BELȘUG pentru fiecare ZODIE, aduse de JUPITER revenit acasă în Săgetător după 12 ani! În ce domeniu te vei îmbogăți?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro



6 ianuarie
Venus, planeta iubirii, atinge la aceasta data elongatia vestica maxima. Astrologii traduc acest eveniment astral printr-o puternica armonie in cuplu. De aceea data de 6 ianuarie este perfecta pentru casatorie.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

HOROSCOP. Previziunile runelor cu Mihai Voropchievici pentru Revelion. Leii intră ca nişte învingători în 2019, Fecioarele primesc veşti bune

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies