Cele mai norocoase zodii ale lunii iulie! Au tras lozul norocos!

Cele mai norocoase zodii ale lunii iulie! Au tras lozul norocos!
Cele mai norocoase zodii ale lunii iulie! Au tras lozul norocos!

Află dacă te numeri printre zodiile norocoase ale acestei luni.

Gemeni

Ai muncit din greu să îţi împlineşti un vis iar acum a venit momentul. Cel mai probabil, visul tău are legătură cu planul profesional, al afacerilor, în care ai fost extem de implicată în ultima perioadă.

Vei fi răsplătită pentru eforturile depuse şi vei avea timp şi de o binemeritată vacanţă. Nici la capitolul dragoste nu stai rău, căci partenerul te răsfaţă şi îţi oferă tot ceea ce ai nevoie.

Leu

Dacă până acum nu prea ai avut motive să zâmbeşti, în luna iulie norocul îţi va bate la uşă. Asta pentru că vei întâlni sau poate reîntâlni pe cineva drag, care să te facă să trăieşti momente plăcute.

Ai nevoie de un partener care să îţi poarte de grijă, să te respecte şi să fie iubitor. La capitolul sănătate încă mai ai mici probleme, însă se vor rezolva spre sfârşitul lunii.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Horoscop AstroCafe pentru 6 iulie: Oboseala mare si certuri pentru doua zodii!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies