Cele mai șocante divorțuri din showbiz-ul autohton

Cele mai șocante divorțuri din showbiz-ul autohton
Cele mai șocante divorțuri din showbiz-ul autohton

Anul 2019 a fost unul al extremelor- pe cât de multe nunți au existat, pe atât de multe cupluri au decis să pună capăt relațiilor

Astfel, vă prezentăm cuplurile care și-au spus adio sau care au fost la un pas de despărțire, deoarece în timp ce unele cupluri au mers până la capăt cu o decizie atât de radicală, altele au renunțat de-a lungul procesului.

În septembrie, Claudia și Marian Ghițulescu au decis să divorțeze, la doi ani și jumătate de la căsătorie. Cuplul nu mai locuia în aceeași casă încă din februarie, fapt datorat relației extraconjugale pe care se stipulează că ar avea-o soțul cânrăreței.

Divorțul nu va fi unul amiabil, la notar, ci va avea loc la tribunal.

În anul 2015, se căsătoreau Georgiana și Samuel Le Torriellec, însă cei doi au decis să divorțeze recent. Conform apropiaților, căsătoria a fost desfăcută din culpa ambilor soți, iar magistrații au condus ședința cu ușile închise.

Ramona Olaru și Bogdan  au încheiat, la rândul lor, povestea de iubire pe care o trăiau.

Motivul bănuit, ar fi acela că Bogdan i-a ridicat fusta Ramonei în public, lăsând la vedere lenjeria acesteia în plină stradă.

Citeste si: Delia își dorește o fetiță: „Mergem cu încredere înainte”

Citeste si: Vedetele care și-au unit destinele în anul 2019! Cine a gafat și cine a arătat spectaculos la altar

Citeste si: EXCLUSIVITATE. Bogdan Vladau si Gina Chirila, primele declaratii despre viitoarea lor postura de parinti! Cei doi vor avea o fetita anul viitor!

Bianca Rus și Antonio Luigi Gottschling au fost un fel de Kim Kardashian și Khris Humphries de România, având asemenea starurilor americane, un mariaj foarte scurt. Între cei doi a izbucnit o ceartă care a dus până la intentarea divorțului în instanță.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În urma multelor șanse pe care Marian și Corina Drăgulescu și le-au tot oferit de-a lungul timpului, au decis în 2019 că încercările lor nu vor reuși vreodată, motiv pentru care au intentat divorțul.

În urma despărțirii lui Victor Dăncilă, fiul Vioricăi Dăncilă, de soția sa, Elena, acesta și-a publicat declarația de avere.

În timp de consilierul în cadrul Curții de conturi a rămas cu un apartament de 70 mp, fosta sa soție are un singur imobil de doar 45 mp.

Amna și Cristi Mușat au decis să se separe în urma unei căsnicii de 12 ani și a multor încercări de a-și salva mariajul. Aceasta declara pentru fanii săi pe Facebook: „ Nu mi-am dorit să ating acest subiect, dar presa a fost cu un pas înaintea mea.

Am fost tot timpul o persoană asumată, așa că vă confirm faptul că am divorțat. Ca și până acum, îmi doresc ca tot ce ține de viața mea personală să rămână așa. De aceea, nu voi mai dezbate acest subiect. Vă mulțumesc mult pentru înțelegere! Mă voi concentra pe muzică, aşa că staţi aproape”.

Oana Roman și Marius Elisei fac și ei parte din cuplurile destrămate în ultimul an, însă aceștia au preluat modelul celebrităților de la Hollywood și, de dragul fetiței lor au recurs la metoda „co-parenting”- și-au petrecut

sărbătorile împreună și au revenit la sentimente mai bune.

După o căsnicie de  12 ani, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au decis să pună punct. Ruxi, fiica lor este cea care încă îi leagă pe cei doi actori și, de asemenea, motivul pentru care Ioana Ginghină ar fi băgat divorț. La doar câteva luni de la divorț, fosta actriță „Numai iubirea” a slăbit 10 kg și a început să aibă mult mai multă grijă de ea.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Nici What's Up și Simina nu au avut o relație tocmai scurtă, ci timpul petrecut în cuplu însumeaza 12 ani dintre care 9 de căsnicie. Potrivit unor apropiați, situația dintre cei doi era destul de tensionată, chiar dacă vestea despărțirii a șocat întreg showbiz-ul.

Andreea Antonescu a decis, după 8 ani de căsătorie, să divorțeze de soțul ei, Traian Spak, depunând astfel toate documentele necesare la notar. Nu numai că cei doi au petrecut mai mult timp separat decât împreună, dar o sursă a confirmat faptul că divorțul încă nu s-a pronunțat deoarece milionarul nu ar fi avut timp să vină în România pentru a aduce actele necesare.

Ultimii, dar nu cei din urmă sunt Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Cei doi s-au căsătorit pe 1 august 2019, iar cununia a fost ținută secretă. Aceasta a depus divorțul pe 30 octombrie și se stipulează că celebrul artist ar fi rănit-o cu o furculiță la aflarea veștilor. În prezent cei doi sunt în vacanță, motiv pentru care credem că și-au reconciliat mariajul.

 

 

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Adda, despre frica de boala Lyme, încă dinainte să afle că o are. Ce simptome a avut artista până să fie diagnosticată? „Momentan mă lasă să trăiesc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies