Cele mai tari ponturi că să faci curățenie rapid, fără să ți se pară o corvoadă!

Cele mai tari ponturi că să faci curățenie rapid, fără să ți se pară o corvoadă!
Cele mai tari ponturi că să faci curățenie rapid, fără să ți se pară o corvoadă!

Cele mai tari ponturi: atunci cand vrei sa faci curatenie rapid, dar esti tot timpul ocupata, e important sa ai ponturi care sa iti usureze activitatile gospodaresti.

Iata ce trebuie sa stii pentru ca ordinea si curatenia sa fie floare la ureche:

Cele mai tari ponturi că să faci curățenie rapid

- Fa-ti patul in fiecare dimineata! Cand te vei intoarce acasa si vei merge in dormitor, vei fi incantata sa gasesti patul aranjat si camera va arata curata!

- Curata chiuveta din baie dupa fiecare folosire! E simplu! Dupa ce te-ai spalat, clateste chiuveta si asigura-te ca ramane curata! O vei folosi cu placere data viitoare cand vei merge sa iti speli mainile!

Citeste si: 15 legi ale unui corp ideal. Orice femeie suplă știe

Citeste si: Mucenici muntenești fierți cu nuca, coajă de portocală și rom. Cea mai bună rețeta

- Pune prosoapele de maini si pe cele de baie pe suporturi diferite, dupa fiecare folosire. Astfel se vor usca mai rapid si nu vor mai avea acel miros neplacut!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

- Spala vasele dupa fiecare masa! Dureaza cateva minute si in felul acesta nu te vei mai trezi la sfarsitul saptamanii cu o stiva uriasa de vase murdare, printre care nu ai loc si pe care nici nu iti vine sa le speli!

Unul dintre cele mai importante ponturi ca sa ai rapid curatenie in casa: Fii organizata!

Cele mai tari ponturi că să faci curățenie rapid

- Sterge rapid, cu o laveta umeda, aragazul, de fiecare data cand apare o pata! Vei avea mereu un aragaz curat si stralucitor, la care iti va face placere sa gatesti!

- Sterge masa de fiecare data cand te ridici de la ea. Pont: pastreaza un pachet de servetele umede la indemana si iti vor fi de mare folos sa ai masa curata din trei miscari.

- Tine un mic cos de gunoi in fiecare incapere din casa! Iti va economisi timp si energie, iar camerele vor putea fi mai ordonate si curate. Toate etichetele, bonurile de la magazine, betisoarele de urechi, servetelele folosite, isi au locul la gunoi, nu raspandite prin casa ta.

- Tine cate o cutie draguta in fiecare camera! Are rol decorativ, dar e atat de utila sa iti pui toate obiectele mici in ea! In loc sa fie raspandite peste tot si sa le cauti de fiecare data cand ai nevoie de ele, ia-le din cutie!

- Pune o masuta sau o comoda mica la intrare. Obisnuieste-te sa pui acolo cheile, portofelul, geanta. Nu vei mai cauta prin toata casa cheile ratacite, cand tu esti deja in intaziere si nu vei mai ajunge la serviciu fara portofel.

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce surprize vei avea în 2019, în funcție de luna în care te-ai născut. Cine se îmbogățește și cine devine părinte

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies