Cele patru zodii care iti otravesc viata - Sunt cele mai toxice persoane pe care le poti avea langa tine

Cele patru zodii care iti otravesc viata - Sunt cele mai toxice persoane pe care le poti avea langa tine
Cele patru zodii care iti otravesc viata - Sunt cele mai toxice persoane pe care le poti avea langa tine

Te-ai întrebat vreodată dacă ai primit de bună voie în viaţa ta oameni toxici?

Ştii despre ce vorbim: acele persoane care te tulbură prin simpla prezenţă, care sosesc întotdeauna întovărăşite de o aură malefică şi reuşesc să îţi strice, cu comentarii acide sau priviri dezaprobatoare, toate experienţele pozitive.

Scorpion

Nu ne referim aici neapărat la planurile de răzbunare pentru care Scorpionii sunt celebri, ci la intensitatea cu care aleg să îşi trăiască viaţa. Desigur, nu putem nega faptul că pasiunea pe care aceşti nativi o emană prin toţi porii e molipsitoare şi te va atrage în experienţe de neuitat, dar acest fapt nu echivalează cu fericirea,

ba dimpotrivă.

Scuturaţi mereu de emoţii puternice, Scorpionii au o personalitate complexă care intrigă şi ispiteşte, dar care are rareori efecte pozitive. Competitivi şi cu o latură întunecată, nativii te vor atrage în intrigi complicate şi vor ţese în jurul tău o seamă de scenarii aproape diabolice, care te vor conduce de fiecare dată pe un teritoriu minat. Iar dacă greşeşti cumva, îi superi sau îi enervezi, otrava amară pe care ţi-o picură dozat se va transforma dintr-odată în armă mortală!

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

11 ianuarie, zi magica pentru trei zodii. Ce aduce Mercur in Capricorn celorlalti nativi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies