Celebrul actor are coronavirus! Cum se simte Horațiu Mălăele, după ce a fost confirmat cu COVID-19?

Horatiu Malaele
Horatiu Malaele are coronavirus.

În vârstă de 68 de ani, celebrul actor Horațiu Mălăele a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Celebrul actor Horațiu Mălăele urma să meargă la Iași, pentru a fi omagiat la Gala Serilor Filmului Românesc, însă deplasarea sa a fost anulată, după ce s-a aflat că a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. În momentul de față nu se cunosc detalii cu privire la starea de sănătate a actorului în vârstă de 68 de ani.

Din nefericire, celebrul actor Horațiu Mălăele a fost testat pozitiv cu COVID-19, iar din pricina vârstei sale, acesta se încadrează la persoanele care pot dezvolta probleme din cauza noului coronavirus, aflându-se în zona de risc.

Organizatorii evenimentului Gala Serii Filmului Românesc au făcut tristul anunț, legat de îmbolnăvirea actorului.

horatiu malaele coronavirus
Celebrul actor Horațiu Mălăele a fost testat pozitiv cu COVID-19.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Horațiu Mălăele are coronavirus

„Organizatorii SFR anunţă faptul că invitatul special al ediţiei va veni la Iaşi în viitorul apropiat, după ce va trece de scenariul infectării cu Covid-19, reluând toate momentele pe care ieşenii le aşteptau.

Ediţia care îi este dedicată artistului se va desfăşura în compania mesajelor şi cuvintelor pe care le va transmite la fiecare eveniment, prin scrisori către public.

Virusul nu alege- recent, actorul şi regizorul Horaţiu Mălăele a fost diagnosticat cu Covid-19. În aceste condiţii, spectatorii care îl aşteptau la Iaşi sunt rugaţi să păstreze gândurile de bine, să se bucure de atmosferă şi film, în compania invitaţilor din program.

Biletele achiziţionate pentru spectacolul Sunt un orb, din cadrul SFR, vor putea fi păstrate pentru data la care va fi reprogramat evenimentul.“, au dezvăluit organizatorii evenimentului.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Mai mult, Horațiu Mălăele se numără printre vedetele care susțineau măsurile împotriva COVID-19, așa că nu rare au fost momentele în care actorul i-a îndemnat pe susținătorii săi să stea în casă și să respecte îndemnul autorităților.

“În piesa „Dineu cu proşti“, realizată în 2010, eu nu am jucat iniţial, am pus-o în scenă. Cuplul de bază era asigurat de Horaţiu Mălăele, ca şi acum, şi de Şerban Ionescu.

Şerban Ionescu s-a îmbolnăvit grav la un moment dat şi mai erau câteva spectacole vândute deja care ar fi trebuit suspendate, dar fiindcă eu eram regizorul piesei şi fiind şi actor am putut intra în două-trei zile în mod eroic să-l înlocuiesc temporar. Am făcut-o pentru a asigura existenţa repertoriului şi a nu trimite acasă 900 de oameni pe seară care îşi cumpăraseră bilete. După ce Şerban Ionescu a murit am rămas în spectacol.
Acesta a atins până în iunie 2019 aproape 300 de reprezentaţii şi a adus Teatrului Naţional cele mai mari încasări, 12 milioane de lei.”, a declarat Ion Caramitru despre „Dineu cu Proști”, piesa în care joacă alături de Horațiu Mălăele.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

S-a modificat legea carantinei! Klaus Iohannis a aprobat noul decret

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

De ce nu este bine să spălaţi alimentele după ce le cumpăraţi din magazin. Frica de coronavirus dăunează grav sănătăţii

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies