Celebrul actor Murat Ünalmıș le trimite fanilor vesti din izolare

murat unalmis, demir yaman, ma numesc zuleyha, actor, actor demir yaman
murat unalmis, demir yaman, ma numesc zuleyha, actor, actor demir yaman

Mare iubitor de natura, interpretul personajului Demir Yaman din „Ma numesc Zuleyha”, s-a retras, pe perioada pandemiei, intr-un colt de rai.

Murat  Ünalmıș, interpretul personajului Demir Yaman din serialul "Ma numesc Zuleyha", difuzat de Kanal D, isi petrece aceasta perioada de distantare sociala in mijlocul naturii, in Canakkale. Un indragostit de natura si de frumos, indragitul actor a postat pe o cunoscuta retea de socializare, mai multe poze din coltul de rai unde se afla in izolare. Una dintre fotografii a primit zeci de mii de aprecieri si sute de comentarii din partea fanilor din lumea intreaga.

Citeste si: „Ma numesc Zuleyha”, cinci zile pe saptamana, de luni pana vineri, de la ora 20:00

"Este minunat sa tin in brate acest miel inocent", a scris Murat Ünalmıș la descrierea imaginii idilice.

murat unalmis, demir yaman, ma numesc zuleyha, actor, actor demir yaman
murat unalmis, demir yaman, ma numesc zuleyha, actor, actor demir yaman

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

"Cred ca si mielul te iubeste", a fost una dintre reactiile fanelor. "Ador sa te vad cum joci in serialele turcesti care incanta o lume intreaga. Astfel am cunoscut istoria, cultura, geografia si limba ta materna. Iti multumesc!", a subliniat un alt fan.

Citeste si: Celebra actrita din Turcia, declaratii inedite despre izolare, dar si locurile care o fac fericita1 Selin Genç, frumoasa Gulten din “Ma numesc Zuleyha”: „Sper sa pot face aceste lucruri vara aceasta....”

Pe Murat Ünalmıș il puteti urmari in aceasta seara, incepand cu ora 20.00, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", la Kanal D. Incepand de saptamana viitoare, productia va putea fi urmarita de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: Actorul care il interpreteaza pe Yilmaz in „Ma numesc Zuleyha”, declaratii despre ce isi doreste sa faca dupa ce omenirea va reveni la normalitate

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Bat clopotele de nunta pentru Hilal Altinbilek si Kerem Alisik? Detaliul care pune fanii pe ganduri

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies