Celia a dezvăluit problemele pe care le are după naşterea fetiţei: „Mă doare foarte mult când alăptez”

celia a nascut
Celia

În data de 16 februarie 2022, Celia a adus pe lume cel de-al doilea copil. Din păcate, artista se confruntă cu diferite probleme după naşterea copilului

În urmă cu 7 ani, Celia devenea mămică pentru prima dată. Anii au trecut, iar artista şi soţul ei şi-au dorit să devină din nou părinţi. În urmă cu doar câteva zile, Celia a adus pe lume o fetiţă. Sara Maria nu a mai aşteptat operaţia de cezariană programată la un spital din Timişoara şi a dorit să vină mai devreme. Mămica a fost luată total prin surprindere de contracţiile care au început să apară în data de 16 februarie 2022.

A plecat imediat la spital, fără să aibă bagajul pregătit pentru ea şi micuţă.

 “Contracțiile au fost extrem de puternice și m-au luat prins surprindere. Mi s-a rupt apa, așa că a trebuit să merg la urgență la spital. Pot să vă spun că nu aveam nimic pregătit. Geanta de maternitate nu era gata”, a povestit Celia, în cadrul emisiunii Vorbeşte lumea.

Celia a vorbit despre problemele pe care le are după naşterea fetiţei

Citeste si: CITEȘTE: Ce înseamnă când visezi că ești gravidă

Citeste si: CITEȘTE: Ce înseamnă dacă visezi că naști

În aceeaşi emisiune, Celia a povestit despre momentul naşterii fetiţei ei. La scurt timp, artista a început să aibă probleme specifice perioadei postnatale.

Durerile cele mai mari le are atunci când bebelușul este alăptat. Chiar dacă întâmpină aceste probleme, Celia este perseverentă şi nu cedează indiferent de cât de greu îi este in perioada alăptării. Cântăreaţa a mai menţionat că a avut aceleaşi probleme şi la prima sarcină.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

“Am născut prin cezariană și acum urmează o altă etapă extrem de dificilă. Cea a furiei laptelui. Mă doare foarte mult când alăptez fetița. Dar îmi doresc să fac asta! Știu cât de mult contează să alăptezi și sunt motivată să fac ce trebuie chiar și în ciuda chinului prin care trec acum. Am trecut și cu Angelo prin etapa asta, dar nu m-am lăsat. Știu că îmi va fi foarte greu până se obișnuiește organismul.

Sper că durerile să nu țină mai mult de o săptămână. Încerc să mă țin tare și sunt sigură că voi reuși”, a precizat Celia.

Angelo este încântat de faptul că are o surioară.

Celia a acumulat 20 de kilograme în timpul sarcinii cu Sara Maria 

Citeste si: CITEȘTE: Ce înseamnă C și T la testul de sarcină

cu cine este casatorita celia

În timpul sarcinii, Celia a acumulat 20 de kilograme şi corpul ei a suferit multe modificări. Cu puţin timp înainte de a naşte, artista a vorbit deschis despre problemele pe care le-a întâmpinat în timpul sarcinii. Totodată, a răspuns tuturor mesajelor răutăcioase pe care le-a primit în mediul virtual. Împăcată cu felul în care arăta, cântăreaţa a atras atenţia asupra presiunii psihologice, pe care o mămică, o poate avea din partea oamenilor din jur.

Aceasta a dezvăluit o serie de întrebări care pot fi deranjante, atât pentru ea cât şi pentru orice altă femeie, care aduce pe lume un copil. Asumată, Celia a răspuns tuturor întrebărilor şi a oferit chiar o serie de explicaţii în ceea ce priveste felul în care arăta, cu puţin timp înainte de a naşte.

Citește și: Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

“Am 37 ani și în 7 zile voi aduce pe lume, a doua mea minune! Ştiu, corpul meu a suferit foarte multe modificări, 20 kg în plus, am aproape 38 saptaptamani de sarcină, circumferință abdomenului dublată, drepţii abdominali rupţi, celulită, câteva vergeturi iar peste o săptămâna din graviduță drăguța, voi fi văzută o mămica obosită și grăsuță... Da, ştiu, kg în plus nu au cum să nu se vadă, totuşi ceea ce vreau să vă spun este că: Acea Mămicuța grăsuță şi obosită se simte binecuvântata!!! Acea Mămicuța cu celulită și vergeturi a adus pe lume viața, și da, cândva eram traumatizata de aceste gânduri: corpul meu nu va mai fi la fel, asta e clar ...dar oare de ce trebuie să fim neapărat perfecte? Acesta e oare scopul nostru în lumea aceata? Să tragem cu disperare de niște standarde impuse???? Vor trece probabil câteva luni bune până o să îmi revin cât de cât şi urme tot vor fi, este normal, dar urmele trebuie purtate cu mândrie!!! Vă rog, nu judecați și nu puneți presiune pe mine, pe noi femeile, alegerea mea este să îmi dau silință să îmi revin, însă uşor şi pentru că este alegerea mea, nu pentru că trebuie! Am să o fac în timp, uşor, cu răbdare, și liniște! Așa că dacă nu voi reuși în primele luni? Nu puneți voi presiune pe noi cu “oh ai rămas cu burta destul de mare, oh pielea aia se mai trage oare? oh celulită, vergeturile “ Hmmm şi ce??? Sunt ale mele, şi am ales să NU mă stresez de ele, dacă o să îmi revin în câteva luni bine, dacă nu, Nu!!!... ştiu ce vreau şi ştiu că uşor, uşor o să reuşesc să îmi revin, însă nu ştiu timpul şi nici nu vreau să mă stresez cu asta. Am o minune gata să vină pe lume şi încă o minune care de 7 ani îmi zâmbește zi de zi sunt binecuvântată şi fericită şi chiar dacă ies din asta uşor şifonată, uşor grăsuţa, cu celulită şi cu vergeturi, ştiu că voi fi FERICITĂ! Îmi promit să nu pun presiune pe mine, nici NU accept gândul acesta în prima etapă! Etapele de tranziţie sunt normale (minim un an) iar urmele rămase trebuie purtate cu mândrie! M-aţi înţeles ?“ a scris Celia pe pagina de Facebook.

Celia a mai pierdut o sarcină în urmă cu trei ani

cine este celia
Celia si sotul ei[Sursa foto: Facebook]

Cu cine este căsătorită Celia

În urmă cu trei ani, Celia şi soţul ei, Ardeli Ancuța au trecut prin două momente dificile. Artista a pierdut o sarcină şi în aceeași perioadă, socrul ei a murit. Momentele au fost dificile pentru întreaga familie şi la momentul respectiv, au hotărât să se mute o vreme, în Australia. Celia şi soţul ei au împreună un băieţel de 7 ani, pe nume Angelo.

”Acest copil a venit într-un moment greu pentru soțul meu, atunci când el și-a pierdut tatăl, dar nu știu de ce s-a răzgândit și s-a gândit că trebuie să meargă într-o lume mai bună. În prima lună de la pierderea sarcinii, mi-a fost extraordinar de greu și am plecat în Australia. Nu aș fi putut să rămân aici”,   a declarat Celia, în urmă cu trei ani.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

DESCOPERĂ: 5 vedete din Romania care vor naște în 2022

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies