Celia, mesaj emoționant după decesul tatălui ei: „Alaturi de îngeri sufletul tău să se înalțe”

Celia, mesaj emoționant după decesul tatălui ei
Celia, mesaj emoționant după decesul tatălui ei

Artista a scris câteva rânduri de-a dreptul emoționante despre tatăl ei pe care l-a pierdut în urmă cu 11 ani.

Celia, una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară, nu poate uita de părintele care i-a dat viață. Tatăl ei s-a stins din viață în urmă cu 11 ani, iar vedeta încă își aduce aminte de acea perioadă dificilă.

Tatăl Celiei a decedat în urma unui infarct, chiar în ziua în care artista se afla pe scenă, în mijlocul unui concert.

Cu ocazia zilei de naștere a tatălui ei, cântăreața a publicat un mesaj extrem de emoționant în mediul online.

Citeste si: Celia și soțul ei, la un pas de divorț: „Din orgolii, din epuizare, din tristețe”

Celia, mesaj emoționant după decesul tatălui ei
Celia, mesaj emoționant după decesul tatălui ei[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Celia, momente grele după decesul tatălui ei

Artista este foarte activă în mediul online și își ține urmăritorii la curent cu aproape tot ce face. De data aceasta, însă, vedeta a împărtășit cu fanii gândurile mai puțin fericite care o încearcă. Celia a mărturisit că regretă nespus de mult faptul că tatăl ei nu a avut ocazia să își cunoască nepoții.

„Sa dai viata unui suflet, apoi sa-i oferi posibilitatea de a creste armonios înconjurat de iubire, e cel mai minunat lucru pe care il putem face in viata. Parintii nostri traiesc vesnic prin noi si prin nepoti. Tăticul meu, deși a trecut peste un deceniu de când ai plecat îmi amintesc cat ne iubeai pe noi și pe Ioana. N-ai apucat însă sa ii cunosti și pe copilasii mei, ce mandru ai fi fost!

Citeste si: Celia a dezvăluit problemele pe care le are după naşterea fetiţei: „Mă doare foarte mult când alăptez”

Alaturi de ingeri sufletul tau sa se înalte!!!Chiar cred ca rugaciunea copiilor poate salva sufletul părintelui in orice moment, nu e cazul tatalui meu, el a facut multe alte fapte frumoase, ne-a oferit atât de multă iubire, si nu doar noua.

Un suflet vesel plin de iubire, a împărțit tuturor zâmbete si bunătate de-a lungul vietii, insa si daca nu ar fi facut alte fapte minunate si pline de caldura, cred cu tărie ca lacrimile care-mi curg atunci cand ma rog pentru sufletul lui ar fi fost de ajuns sa bucure ingerii si sa-i curete sufletul! Doamne ai grija de sufletul lui! Te voi iubi mereu, tăticul meu bun! Ieri ar fi fost ziua ta, sa te bucuri alături de îngeri! Te vom iubi mereu!”, a scris Celia pe rețelele de socializare.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Celia, probleme după ce a devenit mamă pentru a doua oară: „Mă doare”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies