Cercetătorii au făcut anunțul mult așteptat! Pe ce dată scapă România de coronavirus

cercetătorii, anunț, dată, românia, coronavirus
cercetătorii, anunț, dată, românia, coronavirus

Cercetătorii americani au declarat că se află în posesia unor informații de ultim moment. Experții explică pe ce dată scapă România de coronavirus.

Institutul de Metrică și Evaluare a Sănătății din Seattle, Statele Unite ale Americii a oferit noi previziuni despre evoluția infecției cu coronavius. Astfel, în aceste studii este prezentă și țara noastră, experții americani analizând bilanțurile pandemiei de coronavirus pentru a ne oferi o posibilă dată la care România va scăpa de acest virus, sau, mai bine zis, de decesele provocate de COVID-19.

Citeste si: Descoperire șoc! Noua tulpină de coronavirus este extrem de contagioasă!

cercetătorii, anunț, dată, românia, coronavirus
cercetătorii, anunț, dată, românia, coronavirus

Potrivit acestor noi date, proaspăt oferite presei, începând cu 1 iunie România ar putea să atungă borna de zero decese cauzate de coronavirus. Totuși, nu trebuie să ne relaxăm și să renunțăm la precauții, pentru că acești experți anunțaseră scăderea totală a numărului deceselor începând cu primele zile din luna mai, lucru care nu s-a întâmplat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

România scapă de coronavirus pe 1 iunie, potrivit cercetătorilor americani.

Pe lângă previziunile relevate anterior, Institutul de Metrică și Evaluare a Sănătății din Seattle a anticipat și că numărul total al deceselor, în România, ar putea trece de 1.100, până pe 1 iunie, când se presupune că bilanțul zilnic al deceselor va fi zero.

Citeste si: Nu prin gură intră, de fapt, coronavirusul. Descoperire surprinzătoare a medicilor olandezi

Totuși, nu trebuie să ne pripim, pentru că autoritățile locale, dar și specialiștii de la OMS au explicat că, cel mai probabil, va mai exista încă un val de îmbolnăviri, posibil două. Directorul pentru Europa al OMS, Hans Kluge, a făcut anunțul sumbru, dar mult așteptat: Noul coronavirus este departe de a fi eradicat, motiv pentru care lumea va trebui să se obișnuiască să trăiască după noi reguli.

cercetătorii, anunț, dată, românia, coronavirus
cercetătorii, anunț, dată, românia, coronavirus

Chiar dacă pandemia de coronavirus este în plină desfășurare, omenirea va trebui să înceapă pregătiri temeinice, pentru că vor exista mai multe valuri de îmbolnăviri, iar specialiștii anticipează două noi astfel de manifestări, la nivel mondial.

„Dacă primul val a trecut, înseamnă că am câștigat timp pentru a ne pregăti pentru un al doilea sau al treilea val, mai ales dacă nu există un vaccin.

Cheia este să fim pregătiți, fie de apariția unui al doilea val sau pentru o altă epidemie provocată de un alt agent patogen,” a declarat Hans Kluge.

Citeste si: Oamenii care ar putea să nu se infecteze niciodată cu noul coronavirus! Un renumit virusolog face o dezvăluire uimitoare



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Raed Arafat, informații despre redeschiderea bisericilor după data de 15 mai: „Pentru oamenii credincioși este foarte important”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies