„Ceva probleme la inimă am”. Celia a ajuns pe mâna medicilor, la doar câteva luni după ce a născut

Celia a ajuns pe mâna medicilor
Celia a ajuns pe mâna medicilor

Artista se confruntă cu probleme de sănătate, la scurt timp după ce a devenit mămică pentru a doua oară.

Celia a născut, la jumătatea lunii februarie, cel de-al doilea copil, iar de atunci viața ei s-a schimbat complet. Alături de partenerul său de viață, Ardeli Ancuța, vedeta se simte împlinită și foarte fericită, însă problemele de sănătate nu o ocolesc, din păcate. Încă din ultimul trimestru de sarcină s-a confruntat cu anumite afecțiuni, iar acum pare că situația s-a înrăutățit.

Citeste si: „Un nou membru al familiei!”. Celia a dat vestea cea mare fanilor, la doar trei luni după ce a născut

Celia a ajuns pe mâna medicilor
Celia a ajuns pe mâna medicilor[Sursa foto: Instagram]

Celia a ajuns pe mâna medicilor

Foarte activă pe rețelele de socializare, vedeta le povestește fanilor ce se întâmplă în viața ei, la fel cum s-a întâmplat și de data aceasta. Din nefericire, acum le-a dat tuturor o veste mai puțin bună, căci a ajuns pe mâna medicilor.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Vedeta s-a fotografiat cu un aparat prins de piept și le-a spus fanilor prin ce momente trece. Se pare că medicii i-au găsit o problemă la inimă, iar acum se află la o clinică din Timișoara.

„Ce voiam să vă spun este că, v-am mai zis, în sarcină am avut câteva probleme cu inima. Am fost descoperită cu extrasistole ventriculare, numărul lor a crescut destul de mult, am ajuns la 9000 de extrasistole ventriculare în trimestrul trei.(...)

Ceva probleme la inimă am și mă bucur că am descoperit o clinică bună din Timișoara care să ma ajute. Vă recomand să nu neglijați problemele de sănătate de la inimă și să țineți totul sub control”, a spus Celia pe pagina sa de Instagram.

Citeste si: Celia, mesaj emoționant după decesul tatălui ei: „Alaturi de îngeri sufletul tău să se înalțe”

Celia a ajuns pe mâna medicilor
Celia a ajuns pe mâna medicilor[Sursa foto: Instagram]

Celia: „Sper să fie totul în regulă”

Cântăreața spune că acele cabluri prinse de piept sunt doar pentru 24 de ore și că nu este nevoită să le țină permanent. Speră că totul va fi bine într-un final și că își poate relua activitățile zilnice.

„Mulți m-ați întrebat de ce sunt așa cablată, e vorba de un holter ECG, care monitorizează pentru 24 de ore bătăile inimii.

Iar acum fac un test de efort, merg pe o bicicletă, care mă ajută să monitorizez bătăile inimii. Mâine merg, din nou, la doamna doctor și sper să fie totul în regulă”, a mai spus vedeta.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Celia, probleme după ce a devenit mamă pentru a doua oară: „Mă doare”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies