Charlize Theron a văzut cum mama ei l-a împuşcat mortal pe tatăl ei. Povestea cutremurătoare spusă chiar de celebra actrița

Charlize Theron a văzut cum mama ei l-a împuşcat mortal pe tatăl ei. Povestea cutremurătoare spusă chiar de celebra actrița
Charlize Theron a văzut cum mama ei l-a împuşcat mortal pe tatăl ei. Povestea cutremurătoare spusă chiar de celebra actrița

Frumoasa actriţă de-abia se întorsese de la internat, când mama ei, Gerda, a fost nevoită să-l împuşte pe soţul ei, Charles, după ce acesta le abuza şi le ameninţa pe amândouă cu pistolul, de-abia mai ţinându-se pe picioare de beat ce era.

Charlize avea 15 ani când a văzut-o pe mama ei apăsând trăgaciul şi omorându-l pe tatăl ei chiar în faţa ei.

Autorităţile sud-africane nu au învinuit-o pe Gerda pentru crima comisă, având în vedere că au catalogat-o ca legitimă apărare, iar mama şi fiica au reuşit să treacă peste experienţa traumatizantă şi să rămână foarte apropiate după uciderea lui Charles. Însă, până să se împace cu gândul că viaţa lor poate fi bună odată ce abuzatorul lor dispăruse, Gerda şi Charlize au fost nevoite să accepte realitatea deloc liniştitoare în care trăiau.

Citeste si: O mai ştii pe Hurrem din „Suleyman Magnificul“? Transformarea ei este uluitoare: de nerecunoscut

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cum au reuşit să facă acest lucru?

Citeste si: Povestea adevărată a unei nimfomane: "Ajunsesem să facem amor și de șapte ori pe zi. Sunt bolnavă de așa ceva. Nu mă puteam opri. În cele din urmă, am găsit soluția!"

“Pur şi simplu, mă prefăceam că nu s-a întâmplat întreaga nebunie. N-am vorbit nimănui despre asta, nu voiam să spun cuiva ce se întâmplase. Dacă mă întreba cineva, îi spuneam că tatăl meu a murit într-un accident auto. Cine ar vrea să spună adevărul în cazul meu? Nimeni nu-şi doreşte să vorbească despre mama care l-a omorât pe tata”, a declarat actriţa după numeroşi ani de tăcere.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Horoscop 18-24 martie. Schimbari radicale pentru unele zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies