Chec de post cu ciocolata si vanilie - nici nu zici ca nu are lapte si oua

Chec de post cu ciocolata si vanilie - nici nu zici ca nu are lapte si oua
Chec de post cu ciocolata si vanilie - nici nu zici ca nu are lapte si oua

Chec de post cu ciocolata si vanilie, un desert care se prepara usor si care va incanta toata familia, plus musafirii, daca il pregatesti pentru o masa festiva cu meniu de post.

Pentru checul de post cu ciocolata si vanilie nu ai nevoie de ingrediente sofisticate, din contra. Checul este destul de economic, insa va fi un dulce apreciat tocmai pentru ca are un gust intens de ciocolata, unul delicat de vanilie si in plus arata spectaculos, daca il vei face marmorat.

Acest chec de post cu ciocolata si vanilie va deveni pe loc preferatul tau. La final, il poti pudra cu zahar vaniliat sau il poti imbraca in glazura delicioasa de ciocolata sau una dulce acrisoara preparata din zahar pudra si suc de lamaie.

Ingrediente

Blatul de cacao

180 grame de faina

30 grame cacao

200 grame zahar

1 lingurita praf de copt

Un praf de sare

240 ml apa fierbinte

½ lingura otet

60 ml ulei+ 2 linguri de ulei

Vanilie

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Checul cu lamaie si iaurt este cel mai bun chec din lume! Reteta este floare la ureche

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies