Cheesecake-ul cu fructe de pădure se poate prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!
Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de Cheesecake cu fructe de pădure. În plus, dacă veți ține cont și de sfaturile oferite, cu siguranță va ieși cel mai gustos Cheesecake cu fructe de pădure, preparat așa cum se cuvine.
Rețetă de Cheesecake cu fructe de pădure
Rețeta delicioasă de Cheesecake cu fructe de pădure, absolut minunat, se prepară în doar 8 pași simpli!
Timpul de pregătire pentru această rețetă de Cheesecake cu fructe de pădure este de o ora
Timp de preparare - o ora
Timp total - 2 ore
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Rețeta de Cheesecake cu fructe de pădure este pentru 6 persoane
Citește și: Biscuiți cu cremă de caramel. Cei mai fragezi biscuiți pe care i-ai gustat!
Ingrediente – Cheesecake cu fructe de pădure
Ingrediente pentru blat
- 200 g de biscuiți digestivi
- 100 g de unt topit
Ingrediente pentru umplutura de cheesecake
- 300 g de cremă de brânză
- 100 g de zahăr pudră
- o esență de vanilie
- 300 ml de frișcă
- 1 lingură de gelatină
- 4 linguri de lapte
Ingrediente pentru topping de fructe de padure
- O jumătate de cană de afine
- O jumătate de cană de zmeură
- un sfert de cană+ 2 linguri de zahăr
- O jumătate de lingură de amidon de porumb
- Un praf de scorțișoară
- 3 linguri de apă
- O jumătate de lingură de zeama de lămâie
Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 6 persoane, motiv pentru care, dacă vă
Mod de preparare - Cheesecake cu fructe de pădure
- In primul si-n primul rand, tot ce trebuie sa facem este sa incepem prin a amesteca biscuiții, pe care i-am fărâmițat in prealabil, alaturi de untul topit, pentru ca ulterior sa ii presam pe fundul unei forme de tort, rotunde.
- Așadar, vom avea nevoie de un bol de dimensiuni mai mari, in care vom bate împreună, crema de brânză, zahărul și vanilia, pana sa omogenizează așa cum ne dorim. Ulterior, bolul se lasă deoparte.
- In continuare, vom bate frișca până se întărește, iar apoi o lăsăm și pe ea deoparte.
- Separat, vom avea nevoie de o oala de dimensiuni mai mici, in care vom adaugă laptele, peste care vom presară gelatina. Se lasă să stea un minut, apoi se pune oala pe foc mic și se încălzește până când se dizolvă gelatina, amestecând continuu. Atenție însă! Nu trebuie sa dea în clocot. Astfel, înainte de a da in clocot, o vom lua imediat de pe foc.
- Din amestecul de brânză, se adăugă 2 linguri la cel de gelatină. Se amestecă ușor pentru a se combina, iar ulterior se încorporează și gelatina în amestecul de cremă de brânză rămas. În cele din urmă, se încorporează în frișca până se combină.
- A venit momentul sa scoatem blatul din biscuiți din frigider și sa întindem umplutura de cheesecake uniform cu ajutorul unei spatule. O acoperim cu folie alimentară și o punem la frigider, peste noapte.
- Intre timp, vom pregăti și topping-ul de fructe de pădure. Așadar, vom avea nevoie de o oală de dimensiuni potrivite, in care vom amesteca fructele de pădure, zahărul, amidonul de porumb, scorțișoara, apa și zeama de lămâie. Aducem conținutul la fierbere, apoi la foc mic până se obține consistența dorită. Ulterior, se toarnă într-un bol și se lasă să se răcească la temperatura camerei, apoi și la frigider pentru câteva ore.
- După acest interval de timp, vom acoperi cheesecake-ul cu topping-ul de fructe de pădure și câteva proaspete deasupra. Pofta buna!
Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor.