Cheesecake-ul cu jeleu de mango se poate prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!
Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de Cheesecake cu jeleu de mango.
Rețetă de Cheesecake cu jeleu de mango
Rețeta delicioasă de Cheesecake cu jeleu de mango, absolut minunat, se prepară în doar 6 pași simpli!
Timpul de pregătire pentru această rețetă de Cheesecake cu jeleu de mango este de 30 de minute
Timp de preparare – o ora
Timp total – o ora si 30 de minute
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Rețeta de Cheesecake cu jeleu de mango este pentru 4 persoane
Citește și: Ce este anșoa și la ce se folosește. Este un ingredient de bază în bucătăria mediteraneană!
Ingrediente – Cheesecake cu jeleu de mango
Ingredient pentru cheesecake si jeleu
- 300 g cremă de brânză
- 150 ml smântână dulce
- 150 g zahăr pudră
- 500 g mango tăiat cubulețe
- 100 ml apă fierbinte
- 10 g gelatină
- 200 g biscuiți
- 100 g nuci
- 100 g migdale
- 100 g unt topit
- 1 linguriță de esență de vanilie
ingrediente pentru decor
- Frunze de mentă
- merișoare
Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 4 persoane motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă!
Mod de preparare - Cheesecake cu jeleu de mango
- În primul și-n primul rând, tot ce trebuie să faceți este să începeți prin a pune fursecurile și nucile într-o pungă pe care o veți sigila și ulterior, zdrobi cu un sucitor, pentru a le mărunți cât mai bine cu putință.
- În continuare, vom avea nevoie de un bol de dimensiuni mai mari, în care vom adăuga untul topit, dar și amestecul mărunțit de fursecuri cu nuci, iar toate ingredientele se
- Imediat apoi, tot ce trebuie să faceți este să puneți gelatină într-un pahar sau într-un de dimensiuni mai mici, pentru că ulterior să turnați apă clocotită peste ea, amestecând continuu până în momentul în care se va dizolvă complet. Trebuie lăsată să crească în acest moment.
- A venit momentul să adăugați bucățile de mango tăiat cubulețe, direct în blender, pentru a le mixa până când se omogenizează complet. Jumătate din amestec se pune deoparte într-un pahar. Ulterior, vom adăuga crema de brânză, zahărul pudră și extractul de vanilie în piureul care a rămas în bolul de mixare și toate ingredientele adăugate se amestecă împreună. În continuare, tot ce trebuie să faceți este să turnați treptat smântâna dulce și gelatină în amestec, continuând să amestecați.
- A venit timpul să scoateți paharele pe care doriți să le utilizați și puneți 3-4 lingurițe de biscuiți cu nucă tocată în fundul fiecăruia, umpleți jumătate din acestea sau la alegere, cu amestecul de cremă de brânză și mango.
- Paharele se pun la frigider pentru cel puțin 1-2 ore, iar înainte de servire, peste cheesecake se pune piureul de mango, bucățele de merișoare, firimituri de biscuiți, nuci, la alegere, dar și o frunză de mentă. Poftă bună!
Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor.
Citește și: Tort cu ciocolată și alune. Potrivit pentru orice ocazie specială!