Cheesecake-ul cu piersici reprezintă o adevărata delicatesă, care se poate prepara destul de ușor. V-ați gândit să căutați această rețetă simplă?
Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de cheesecake cu piersici. În plus, descoperiți și care este secretul pentru cel mai gustos cheesecake cu piersici, preparat exact pe gustul vostru.
Rețetă de Cheesecake cu piersici
Astăzi vom realiza cea mai simplă rețetă de cheesecake cu piersici, absolut delicioasă, în doar 7 pași simpli!
Timpul de pregătire pentru aceasta rețetă de Cheesecake cu piersici este de 40 de minute
Timp de preparare – 50 minute
Timp total – o oră și 30 minute
Rețetă de Cheesecake cu piersici este pentru 8 persoane
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Citește și: Rețetă mâncare de urzici. Vezi cum se prepară cea mai gustoasă mâncare de primăvară
Ingrediente – Cheesecake cu piersici
- 225 g de biscuiți digestivi
- 75 g de unt topit
- 600 g de brânză de vaci
- 200 g de zahăr
- 3 ouă
- 1 linguriță de extract de vanilie
- 200 g de smântână lichidă
- 1 piersică mare, decojită și tăiată în felii subțiri
- 2 linguri de zahăr brun
De menționat este faptul că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 8 persoane. Dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, ar trebui să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate mai sus.
Mod de preparare - Cheesecake cu piersici
Pasul 1. În primul și-n primul rand, este nevoie să preîncălziți cuptorul la 175 de grade Celsius.
În timp ce cuptorul se încălzește, pregătiți o tava pentru copt de 23 de cm. Pisați 225 de grame de biscuiți digestivi într-un mixer sau într-o pungă, folosind un sucitor, până când aceștia sunt fărâmițați în mod uniform. Adăugați 75 de grame de unt topit și amestecați până când biscuiții sunt bine acoperiți.Pasul 2. Turnați amestecul de biscuiți în forma pregătită și apăsați-l în mod uniform cu ajutorul unei lingurițe. Sigilați și nivelați suprafața cu ajutorul unei mâini.
Pasul 3. Într-un bol mare, bateți 600 de grame de brânza de vaci până când devine cremoasă. Adăugați 200 de grame de zahăr și mixați până se combină în mod uniform. Bateți apoi 3 ouă, unul câte unul, până când se amestecă bine cu brânza de vaci.
Pasul 4. Adăugați o linguriță de extract de vanilie și 200 de grame de smântână lichidă și amestecați până când mixul ajunge la o consistență ușor cremoasă. Turnați compoziția de brânză de vaci peste crusta de biscuiți și nivelați-o cât de bine se poate, cu ajutorul unei spatule sau chiar a unei linguri mai mari
Pasul 5. Într-un bol mic, amestecați feliile de piersică cu 2 linguri de zahăr brun și puneți-le uniform peste compoziția de brânză de vaci. Acoperiți cu folie de aluminiu și introduceți tava în cuptor. Coaceți cheesecake-ul cu piersici timp de 50 de minute.
Pasul 6. După 50 de minute, scoateți folia de aluminiu și introduceți forma din nou în cuptor. Mai coaceți timp de 10-15 minute, până când suprafața devine aurie și cheesecake-ul este copt în interior.
Pasul 7. Scoateți cheesecake-ul din cuptor și lăsați-l să se răcească la temperatura camerei. După ce se răcește, acoperiți-l cu o folie de plastic și lăsați-l în frigider sau în congelator timp de cel puțin două ore. Puteți servi cheesecake-ul când este complet răcit și bine setat. În această rețetă, vom combina gustul bogat al brânzei de vaci cu dulceața piersicilor coapte, pentru a crea un desert delicios care va fi pe gustul tuturor, iar rețeta este gata!
Cheesecake-ul cu piersici este gata și se poate servi. Poftă bună!
Citește și: Rețetă de Tiramisu, un desert iubit de toată lumea!