Chef Alexandru Sautner, impresionat de gestul unui angajat: „Le cunoșteam situația, era greu pentru toată lumea, însă am fost foarte impresionați.”

Chef Alexandru Sautner, impresionat de gestul unui angajat: „Le cunoșteam situația, era greu pentru toată lumea, însă am fost foarte impresionați.”
Chef Alexandru Sautner, impresionat de gestul unui angajat: „Le cunoșteam situația, era greu pentru toată lumea, însă am fost foarte impresionați.”

Cunoscutul bucătar a vorbit despre succesul în această industrie.

Chef Alexandru Sautner este activ în mediul online, acolo unde oferă diferite sfaturi și impresii cu privire la meseria sa.

Chef Alexandru Sautner, impresionat de gestul unor angajați

Citește și: Chef Alexandru Sautner dezvăluie secretul pentru maioneza tăiată. Soluția ușoară prin care o putem lega. “Avem un remediu. Perfectă!”

Chef Alexandru Sautner, impresionat de gestul unui angajat
Chef Alexandru Sautner[Sursa foto: Facebook]

Citește și: De ce trebuie să ținem cont atunci când facem prăjituri? Chef Ștefan Popescu, sfaturi utile în bucătărie! „La patiserie și cofetărie, dacă nu cântărești, ești kaput.”

În cadrul unui video postat pe TikTok, bucătarul a vorbit despre cât de important este să ai alături angajați de calitate.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

O interacțiune cu un angajat. De fapt, a fost cu mai mulți angajați. Când a fost perioada mea cea mai grea, în 1998, am avut angajați și din Turcia, din Africa, am avut și italieni. Eram și prieteni. Erau destul de sufletiști, însă exact la cine nu mă așteptam, cel din Turcia, care avea 4 copii, ăla din Africa avea iarăși familie în Africa. Au venit la mine la sfârșitul lunii și mi-au spus că ei nu vor salariu, cu toate că ei aveau greutăți, au venit la mine și mi-au spus că ei nu doresc salariu, dar

bineînțeles că le-am dat salariile. Le cunoșteam situația, era greu pentru toată lumea, însă am fost foarte impresionați .”, a spus bucătarul.

@alexandrusautner My team is better than yours ❤️❤️❤️ #myteam #family #restaurant #horeca #chef #chefsautner #chefalex ♬ sunet original- Alexandru Sautner

Chef Alexandru Sautner explică ce trebuie să faci pentru ca restaurantul tău să reziste de-a lungul timpului

Chef Alexandru Sautner, impresionat de gestul unui angajat
Chef Alexandru Sautner[Sursa foto: Facebook]

Cunoscutul bucătar a enumerat cele 3 greșeli care duc la închiderea restaurantelor în primii 5 ani.

80% din restaurante se închid în primii 5 ani. Abia 20% din restaurantele care se deschid rezistă peste 5 ani.

Din ce cauză? Tocmai din cauza acestor 3 greșeli pe care le faci atunci când îți deschizi un restaurant.

Citește și: Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

 În primul rând, nu înțelegi piața. Nu ai o linie, nu ai un profil al restaurantului. Vrei să pui câteva ceva dintr-un restaurant în care ai mâncat, te gândești ce ai mâncat la restaurantul x, ce ai mâncat la restaurantul y, vrei să le aduci și tu acolo. Deci nu ai o identitate.

Al doilea aspect nociv pentru restaurant, un meniu mult prea lung.

Un meniu lung nu face altceva decât să bulverseze clientul. Un meniu lung înseamnă ingrediente multe, multe deșeuri, mult stres pentru bucătărie, mult stres pentru angajați. De aceea, un meniu mai scurt și schimbat mai des.

A treia greșeală pe care o faci când deschizi un restaurant este discrepanța între investiția în restaurant și investiția în forța de muncă. Degeaba ai un restaurant frumos dacă nu ai oamenii care trebuie. Nu uita, nu da salariile prea mici. Într-un restaurant nu este o goană după bani .”, a spus Alexandru Sautner.  

@alexandrusautner Vrei să-ți deschizi un restaurant? 👉 Evită aceste trei greșeli importante: #greseli #restaurant #antreprenor #horeca #goodtoknow #chefalex #chefsautner ♬ sunet original- Alexandru Sautner



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Câți bani câștigă Bebe Cotimanis cu vocea lui? „Sunt o voce scumpă.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Veste bună pentru femeile din România! Cum pot primi oamenii 300 de lei și o zi liberă de la serviciu

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies