Chef Ștefan Popescu, trucuri utile în bucătărie: „Dacă mâncarea ta este prea grasă, pune suc de lămâie și aciditatea va balansa foarte bine mâncarea.”

Chef Ștefan Popescu, trucuri utile în bucătărie: „Dacă mâncarea ta este prea grasă, pune suc de lămâie și aciditatea va balansa foarte bine mâncarea.”
Chef Ștefan Popescu, trucuri utile în bucătărie: „Dacă mâncarea ta este prea grasă, pune suc de lămâie și aciditatea va balansa foarte bine mâncarea.”

Află din rândurile următoare cele mai bune trucuri în bucătărie ale lui chef Ștefan Popescu.

Chef Ștefan Popescu este foarte activ în mediul online, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi trucuri și rețete utile în bucătărie. Astfel, în urma experienței sale în bucătărie, Ștefan Popescu a acumulat numeroase cunoștințe. De aceea, mâncarea preparată de el este mereu gustoasă, iar procesul de gătit este cu mult mai simplu cu cât cunoaște anumite trucuri în bucătărie.

Cunoscutul bucătar și-a format o comunitate numeroasă de persoane care îl apreciază și îi urmăresc activitatea în mediul online.

Astfel, în semn de recunoștință, Ștefan Popescu împărtășește cu aceștia sfaturi și trucuri utile pe care le-a acumulat de-a lungul timpului prin intermediul experienței sale în bucătărie.

Citește și: De ce trebuie să ținem cont atunci când facem prăjituri? Chef Ștefan Popescu, sfaturi utile în bucătărie: „La patiserie și cofetărie, dacă nu cântărești, ești kaput.”

Chef Ștefan Popescu, trucuri utile în bucătărie
Chef Ștefan Popescu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Chef Ștefan Popescu, trucuri utile pentru a găti carnea corect! Cum prepară cunoscutul bucătar carnea, astfel încât să aibă o aromă delicioasă: „Tamponează carnea înainte să o pui pe grătar.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ce trucuri utile a oferit chef Ștefan Popescu?

Chef Ștefan Popescu, trucuri utile în bucătărie
Chef Ștefan Popescu[Sursa foto: Instagram]

De data aceasta, chef Ștefan Popescu a oferit 6 trucuri utile de care trebuie să ținem cont în bucătărie. Primul secret are legătură cu verdeața, care adesea ajunge să ni se veștejească înainte să o folosim pe toată.

De asemenea, chef Ștefan Popescu a oferit un truc util și pentru ouăle fierte, astfel încât să se curețe mai bine, dar și pentru condimente, pentru a le crește intensitatea.

Probabil că fiecăruia dintre noi i s-a întâmplat la un moment dat ca mâncarea să fie prea grasă. În acest sens, chef Ștefan Popescu a oferit un truc extrem de util.

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Nu în ultimul rând, cunoscutul bucătar a explicat cum putem să obținem un piept de pui fraged, dar și ce trebuie să facem ca să ne iasă frișca tare.

Câteva secrete care te vor ajuta în bucătărie. Dacă vrei să ai verdeața proaspătă tot timpul, mai mult timp în frigider, înfășoară-o într-un șervet umed. Dacă vrei ca oul tău să se curețe bine după ce l-ai fiert, pune o lingură de oțet în apa în care fierbe.

Dacă vrei să ai o intensitate mai puternică în condimente, rumenește-le în tigaie înainte de a le folosi în mâncarea ta preferată. Dacă mâncarea ta este prea grasă, pune suc de lămâie și aciditatea va balansa foarte bine mâncarea. Dacă vrei să ai un piept de pui fraged și suculent, marinează-l în lapte bătut câteva ore înainte să îl pregătești. Dacă vrei să îți iasă frișca, lasă smântâna la frigider cu o zi în urmă .”, a spus Ștefan Popescu pe TikTok.

 

@chefstefanpopescu Tu folosești aceste trucuri în bucătărie? 👨🏻‍🍳 #tipsandtricks #secrete #chef #cheflife #bucatarie #retetesimple #trucuri #chefstefanpopescu ♬ sunet original- Chef Stefan Popescu



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Chef Alexandru Sautner dezvăluie greșelile pe care oamenii le fac înainte să pregătească friptura de miel. „Carnea trebuie să fie marinată cu 12 ore înainte.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies