„Chiar erau îngrijorați.” Reacția neașteptată a unui ospătar, când a observat cât bacșiș i-a lăsat Mircea Badea

„Chiar erau îngrijorați.” Reacția neașteptată a unui ospătar, când a observat cât bacșiș i-a lăsat Mircea Badea
„Chiar erau îngrijorați.” Reacția neașteptată a unui ospătar, când a observat cât bacșiș i-a lăsat Mircea Badea

Ce i-a transmis un ospătar lui Mircea Badea, după ce a observat cât bacșiș i-a lăsat? Jurnalistul nu se aștepta sub nicio formă la o astfel de reacție.

Mircea Badea a trecut printr-o întâmplare de-a dreptul neobișnuită, în timp ce se află într-o vacanță în America. Celebrul jurnalist s-a dus să mănânce la un restaurant renumit din New York, însă în momentul în care a sosit nota de plata, s-a trezit rapid într-o situație care l-a luat prin surprindere.

Reacția unui ospătar din America, în momentul în care a văzut bacșișul pe care Mircea Badea i l-a lăsat

Recent, Mircea Badea a dezvăluit în cadrul emisiunii pe care o prezintă, că a ajuns într-o situație neprevăzută în timpul unei vacanțe în SUA. Jurnalistul și-a amintit că la un moment s-a dus să ia masa la un restaurant din New York, localizat aproape de Central Park, pentru a încerca diferite preparate culinare. La sfârșit, după ce a cerut nota de plată, acesta i-a lăsat și bacșiș ospătarului.

Așadar, fără să ezite, chelnerul s-a întors și i-a oferit o replică care l-a lăsat mască pe prezentator.

"Am fost la New York (...). Ne-am omenit, am consumat, apoi a venit nota de plată. Am lăsat 10% bacșiș și au venit cei de acolo să ne întrebe dacă este vreo problemă. 'A fost totul ok? V-a deranjat ceva?', am fost întrebați.",

a povestit prezentatorul TV.

Citește și: VIDEO O femeie din America a împins o fetiță de 3 ani pe șinele de tren. Imagini cu impact emoţional

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Reacția neașteptată a unui ospătar, când a observat cât bacșiș i-a lăsat Mircea Badea[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Nu credeam că o sa avem sărbători așa urâte.” Ilinca Vandici, clipe de coșmar în Mexic. Vedeta nu este mulțumită de vacanță

În acel moment, Mircea Badea nu a realizat despre ce este vorba și de ce ospătarul a avut o reacție atât de neobișnuită. Ulterior, a aflat că americanii obișnuiesc să lase mai mult bacșiș.

"Oamenii de la restaurant chiar erau îngrijorați. Le-am spus că totul a fost ok și le-am zis: 'Dar de ce întrebați?'. Și-au dat seamă că suntem de pe altă planetă și ne-au zis că acolo bacșișul este 20%.

Noi am dat prea puțin, asta era ideea.", a mai spus Mircea Badea în emisiunea pe care o moderează, potrivit dcnews.ro.

Citește și: „Ce a determinat să îmi crească tensiunea la 18.” Ce a pățit Andreea Antonescu, la puțin timp, după ce a adus adus-o pe lume pe cea de-a doua fiică a sa

Reacția neașteptată a unui ospătar, când a observat cât bacșiș i-a lăsat Mircea Badea[Sursa foto: Instagram]

Citește și: ,,Asta n-am mai văzut-o în viața mea până acum.” Motivul pentru care logodnica lui Culiță a plecat singură la Istanbul



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Bella Santiago a oferit primele declarații despre a doua sarcină

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies