„Nu credeam că o sa avem sărbători așa urâte.” Ilinca Vandici, clipe de coșmar în Mexic. Vedeta nu este mulțumită de vacanță

„Nu credeam că o sa avem sărbători așa urâte.” Ilinca Vandici, clipe de coșmar în Mexic. Vedeta nu este mulțumită de vacanță
„Nu credeam că o sa avem sărbători așa urâte.” Ilinca Vandici, clipe de coșmar în Mexic. Vedeta nu este mulțumită de vacanță

Ilinca Vandici trăiește o dezamăgire foarte mare, alături de fiul și de soțul ei, deoarece vacanța exotică la care aveau așteptări foarte mari, s-a dovedit a fi un adevărat coșmar.

Ilinca Vandici a povestit cum au fost primele trei zile. Iată ce nu a mulțumit-o pe vedetă!

Citește și: „Ne dorim să ne încărcăm bateriile.” Ilinca Vandici, decizie înainte de sărbători

Ilinca Vandici, clipe de coșmar în Mexic

Ilinca Vandici, Andrei Neacșu, soțul ei, și Zian, fiul lor, își doresc de câteva zile să scape de ploile torențiale care au loc în Mexic și care le-au stricat vacanța mult așteptată.

O astfel de vacanță, cu o cazare all inclusive de 7 zile, la un resort de cinci stele, pentru doi adulți și un copil, costă cel puțin 5000 de euro. Băiețelul de 5 ani s-a plictisit foarte tare, fără să poată să se bucure de plajă și de bălăceală, iar părinții își doresc din tot sufletul să rezolve situația, deoarece pentru această vacanță au zburat 15 ore, cu escală.

Sezonul ploios din Mexic ar dura din luna mai până în luna septembrie, dar se pare că Ilinca Vandici a avut parte de un mare ghinion. În exotica țară din America de Nord plouă constant de câteva zile, iar turiștii sunt disperați, deoarece nu știu ce să mai facă.

„Primele poze după 3 zile de stat în cameră… Încă plouă…Realitatea e că am stat în costum de baie doar 5 minute, după care am pus repede prosoapele pe noi cât să ne bucurăm puțin, măcar de peisaj (care e superb) și de aerosoli, că

de vreme bună nu avem șanse…încă! Nu am știut că în Mexic, în această perioadă, sunt mai multe șanse de ploaie decât de vreme bună! Peste tot pe unde am căutat și întrebat recenziile erau foarte bune…Noi ca noi, că suntem adulți, trecem peste dezamăgiri mai ușor, dar copilul… Îl roagă în fiecare zi pe Dumnezeu să ne dea soare ca să poată sta la plajă… Și adevărul e că e tare dificil să-i consumi energia când nu ai ce face efectiv…Deci, până acum, din păcate, nu am vești bune, dar sper totuși ca după atâta drum și atâta nevoie de
această vacanță, într-un final va ieși soarele!”,
a scris vedeta Kanal D pe Instagram, în dreptul unor imagini cu ea în costum de baie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Cine este Theo Rose. ”Totul vine din copilărie. Toate lucrurile de care m-am temut atunci când eram copil și pe care am încercat să le ascund sub preș de-a lungul timpului"

Ilinca Vandici, clipe de coșmar în Mexic
Ilinca Vandici, clipe de coșmar în Mexic[Sursa foto: Ilinca Vandici, clipe de coșmar în Mexic]

Ce i-a răspuns Ilinca Vandici  unei fane

Vedeta a dat mai multe detalii mai multe pe Instastory, dar a vorbit și cu fanii ei, care i-au lăsat comentarii cu tot felul de sugestii.

„Veniți în Dominicană, e timp perfect……mai sunt 3 zile de vacanță și nu vreau acasă”, i-a scris o fană. „Sincer, am merge oriunde, numai să nu mai stăm aici”, a

fost răspunsul ei.

Vedeta a povestit cum a ajuns în Mexic, iar după un zbor de 15 ore este groaznic de urât afară, iar vremea nu a fost deloc de partea lor.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Am ajuns în Mexic dar, dacă îmi spunea cineva că după un zbor de 15 ore o să ajung în Mexic, unde speram la soare, la vreme bună, la plajă… Plouă de două zile în Mexic, ceva ce n-a văzut Parisul. E groaznic de urât. Ieri a fost foarte frig, azi e mai bine. Peisajul e superb, hotelul e superb, doar că nu te poți bucura. Am stat ieri efectiv toată ziua în cameră. Am dormit și am mâncat. Nu vă mai zic. Copilul mai avea putin și spărgea un geam ceva. Fiind și ziua de Crăciun, evident că totul era închis. Nu aveam unde să ieșim să vizităm. Azi o să ieșim din hotel și o să încercăm să ne dăm cu ATV-urile și așteptăm ziua de mâine când se anunță soare. N-am crezut că o să avem așa sărbători urâte. Nu am văzut raze de soare de când am venit. Aia e”, a povestit prezentatoarea TV.

Ilinca Vandici a mai adăugat că nu s-au dat nici cu ATV-urile, deoarece a început să plouă torențial.

„Surpriză, nu ne-am mai dat nici cu ATV-urile. De ce? Pentru că a început să plouă torențial! Daaar, în ciuda ploii, am venit la plajă. Nu e foarte caldă apa, nu e foarte cald afară, dar am decis să ne bucurăm”, a mai spus vedeta.

Ilinca Vandici, clipe de coșmar în Mexic
Ilinca Vandici, clipe de coșmar în Mexic[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „A fost o dovadă de inconștiență.” Ce i s-a întâmplat Ilincăi Vandici, după ce a plecat de acasă, la 18 ani



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„A fost o dovadă de inconștiență.” Ce i s-a întâmplat Ilincăi Vandici, după ce a plecat de acasă, la 18 ani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies