„Ne dorim să ne încărcăm bateriile.” Ilinca Vandici, decizie înainte de sărbători

„Ne dorim să ne încărcăm bateriile.” Ilinca Vandici, decizie înainte de sărbători
„Ne dorim să ne încărcăm bateriile.” Ilinca Vandici, decizie înainte de sărbători

Ilinca Vandici este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România, iar din momentul în care și-a făcut debutul în televiziune a reușit să strângă lângă ea o comunitate foarte mare de persoane care o susțin și îi sunt alături la fiecare pas.

Ilinca Vandici are o siluetă impecabilă și este de fiecare dată o prezență plăcută. Iată ce decizie a luat prezentatoarea TV.

Citește și: “Te bag sub masă și te omor cu mâna mea.” Andreea Bănică, dezvăluiri șocante despre cum a fost abuzată fizic de propriul tată

Ilinca Vandici, decizie radicală chiar înainte de Crăciun

Ilinca Vandici a luat o decizie de moment, care s-a dovedit a fi una dintre cele mai bune. Ea a dezvăluit, în cadrul unui interviu, că de Anul Nou nu va prezenta niciun eveniment și că își dorește să petreacă mai mult timp cu familia ei, chiar la mare.

Ilinca Vandici, soțul ei și fiul ei sunt mari iubitori de căldură, drept urmare, cei trei au decis să plece într-o vacanță exotică, acolo unde este cald și bine și se pot bucura de frumoasele peisaje și de vremea minunată.

Ilinca Vandici iubește și muntele, însă având în vedere temperaturile crescute din ultima perioadă, erau șanse foarte mici să poată să schieze, așa că cea mai bună alegere a fost Mexicul, conform spuselor ei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „A fost o dovadă de inconștiență.” Ce i s-a întâmplat Ilincăi Vandici, după ce a plecat de acasă, la 18 ani

Ilinca Vandici, decizie înainte de sărbători
Ilinca Vandici, decizie înainte de sărbători[Sursa foto: Instagram]

Ilinca Vandici a plecat în Mexic de sărbători

Ilinca Vandici a menționat că ea și familia ei își doresc să își încarce bateriile și aceștia iubesc foarte tare căldura și plaja.

„Plecăm la mare, la soare și ne dorim foarte tare să ne încărcăm bateriile, și eu și Andrei și Zian. Iubim vara, iubim căldura, iubim plaja și atunci am zis «ce facem aici la frig, stăm în casă, mâncăm mult, ne jucăm, cât să ne jucăm? De ieșit unde să ieși? Mergem la munte, ne băgăm

într-o cabană, cât să stai și în cabană? Zăpadă nu prea este, deci nu putem schia, hai să mergem la plajă!». Am luat bilete și am plecat în Mexic”, a spus ea pentru cancan.ro

Vedeta muncește foarte mult și consideră că acum, pe final de an, are nevoie să se relaxeze și să își încarce bateriile, atât ea, cât și soțul ei, iar din acest motiv vor avea parte de o relaxare totală, într-o țară exotică.

Ilinca Vandici, decizie înainte de sărbători
Ilinca Vandici, decizie înainte de sărbători[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cum își face Ilinca Vandici machiajul de seară. „Am un pont pentru voi, cele care vă confruntați cu aceeași problemă” 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cu ce ținute defila Ilinca Vandici în liceu? "Niciodată cu decolteu sau ceva exagerat. Rimelul l-am descoperit la 17 ani"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies