Cum își face Ilinca Vandici machiajul de seară. „Am un pont pentru voi, cele care vă confruntați cu aceeași problemă” 

Cum își face Ilinca Vandici machiajul de seară. „Am un pont pentru voi, cele care vă confruntați cu aceeași problemă” 
Cum își face Ilinca Vandici machiajul de seară. „Am un pont pentru voi, cele care vă confruntați cu aceeași problemă” 

Ilinca Vandici este îndrăgita prezentatoare TV a postului Kanal D, o femeie frumoasă căreia cu greu îi poți ghici vârsta și, totodată, pasionată arta makeup-ului.

Frumoasa prezentatoare TV Ilinca Vandici a postat un clip pe canalul său de Youtube, in care prezintă pas cu pas fanelor sale cum își face un machiaj de seară. Așadar, iată care sunt pașii!

Cum își face Ilinca Vandici machiajul de seară

Citeste si: Cu ce poți înlocui rimelul

Ilinca Vandici[Sursa foto: Captură YouTube]

Ilinca Vandici a postat un clip de make-up pe canalul de YouYube, la cererea admiratoarelor sale care mereu o întrebau daca se machiază de una singura sau daca un make-up artist o ajută.

Vedeta a precizat că se machiază de una singură si a decis să arate pas cu pas, cum face acest lucru.

Primul pas pe care îl face este de a folosi o bază de machiaj cu un efect de strălucire. Înainte de primul pas, șatena si-a făcut rutina de înfrumusețare si a folosit o cremă a de zi. Fondul de ten care ii place in mod deosebit si care ii aduce un efect matifiat tenului este al unui renumit brand de machiaj.

Îl folosește si in loc de anticearcăn, cu o nuanță mai deschisă. Trecând la secretul machiajului ochilor, Ilinca mărturisește ca nu folosește pudra, ci obișnuiește să folosească un blush pe pleoapele ochilor, pentru un efect strălucitor. 

Ilinca Vandici[Sursa foto: Captură YouTube]

„Pentru că vrem ca machiajul sa fie strălucitor, eu în loc de pudra peste fondul de ten aplic un blush, dar va arat imediat cum îl aplic.

Pentru că e machiaj de seara si trebuie sa fie strălucitor, ma rog, nu foarte strălucitor, ca si daca este machiaj de nașă, eu sunt o nașă drăguță așa, stilată.” explică Ilinca.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Machiajul ochilor consta in paleta de culori pe care Ilinca Vandici o folosește, explicând că folosește doar maro și mov pentru umbre.

Folosește o pensulă mare pentru o acoperire mare, care o ajuta in același timp sa termine mai rapid. Pentru o strălucire in plus, frumoasa prezentatoare folosește in loc de iluminator, un pigment, precizând ca este mult mai plăcut, iar seara nu iese atât de tare in evidenta. Îl pune doar pe pleoapa mobilă si merge pana in coltul intern, apoi blenduiește. 

Citeste si: Totul despre machiajul de toamnă. „Se poartă machiajul monocrom!”

/www/cdn.knd.ro/media/521/2864/1690/20254216/1/screenshot-1.jpg

Citeste si: 3 Idei de machiaj pentru rochie neagră

Secretul codițelor de eyeliner de care se folosește

Eyelinerul este cel care ii da bătăi de cap Ilincai Vandici, așadar, folosește un eyeliner tip crema. Totodată, folosește si o pensula cu capăt diagonal pentru o ajuta sa își traseze linia de tuș mai bine.

De asemenea, are un pont pentru fetele care au probleme in a-si trasa linia perfecta de eyeliner.

„Am un pont pentru voi, cele care va confruntați cu aceeași problema si va e foarte dificil sa va faceți identice coditele.(...) Am tras dunga de tuș pana aici, acum ma opresc si machiez si partea de jos. Pun mai întâi fond de ten, puteți sa puneți si un pic mai gros(...).

După ce ați făcut o sa machiez partea de jos. Eu iau o pensula pe diagonala pentru ca vreau sa pun produs mult pe linia genelor si vreau sa am precizie. Acum ma duc cu asta in sus, ați văzut? Adică de la codita ochiului o linie perfect in sus si o las acolo.... de la linia de jos facem o linie continua.”   spune Ilinca.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ilinca Vandici[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Cum alegi parfumul în funcție de ocazie. Completează-ți ținuta cu un parfum potrivit

În continuarea clipului, tușul îl folosește si pe linia apei, cat si iluminatorul pentru partea de jos a sprâncenelor. După folosirea rimelului, cu dischete demachiante curata partea de jos a ochilor pentru a aplica din fondul de ten si anticearcănul.  Mai apoi, iși machiază sprâncenele cu un pigment de sprâncene. La final, se da cu un blush ciocolatiu pe pomete, începând din coltul gurii, in sus spre tâmplă. Ilinca mărturisește ca nu își face conturing, folosind doar blush pentru asta. In final folosește un creion de buze cu un ruj cremos.

Ilinca Vandici provoacă toate fetele tinere sa ii urmeze tutorialul machiajului de seara, ca mai apoi sa îl posteze pe Instagram si sa ii dea un tag pentru a le oferi o recompensa ” .

Citeste si: Cum să-ți alegi ochelarii de soare în funcție de tipul de lentilă



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cum să devii mai feminină și atrăgătoare. Sfaturi esențiale despre atitudine, stil și igienă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies