Totul despre machiajul de toamnă. „Se poartă machiajul monocrom!”

alexandru abagiu make up artist
Totul despre machiajul de toamnă

Atunci când vine vorba despre machiajul de toamnă, moda se schimbă de la an la an. Iată care sunt tendințele din acest sezon, dezvăluite chiar de Alexandru Abagiu.

Aflați din rândurile următoare care sunt tendințele în materie de machiaj de toamnă, dezvăluite chiar de unul dintre cei mai cunoscuți make-up artiști de la noi din țară, Alexandru Abagiu, invitat la emisiunea “Teo Show”, de la Kanal D.

 

Totul despre machiajul de toamnă[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Rutina de frumusețe pentru weekend. Îți va reîmprospăta tenul

 

Totul despre machiajul de toamn ă

Deși machiajul de toamnă se schimbă de la an la an, astăzi aflăm chiar de la unul dintre cei mai cunoscuți make-up artiști de la noi din țară, Alexandru Abagiu, care sunt tendințele din această toamnă, în ceea ce privește machiajul ochilor, al buzelor și al sprâncenelor.

Ce se întâmplă toamna aceasta, în materie de machiaj de ochi

Se pare că zona ochilor este cea care predomină în această toamnă, datorită faptului că majoritatea persoanelor doresc să evidențieze această zonă și din simplul motiv că până acum, odată cu pandemia, machiajul a fost puțin mai evitat.

Se poartă foarte multe chestii, în special chestiile extrem de colorate la nivelul ochilor.

Machiajul ochilor devine foarte interesant, după o perioadă în care toată lumea a purtat masca și nu se putea exprima în niciun fel, altfel, decât la nivelul ochilor. Iată că în continuare povestea asta este recurentă în machiajul de toamnă-iarnă 2022-2023, prin tot felul de linii, prin tot felul de texturi interesante.”, a mărturisit Alexandru Abagiu.

O caracteristică diferită a machiajului de ochi din acest sezon de toamnă o reprezintă povestea de monocrom alungit.

Deși pentru unele persoane, acest tip de machiaj poate să fie unul considerat extravagant, alte persoane abordează acest machiaj în cadrul diverselor evenimente la care participă.

Ceea ce este foarte interesant, este că întâlnim această poveste de monocrom alungit, dar nu mai ținem cont de pliul pleoapei, în felul în care făceam până acum, ci e o culoare uniformă, aceeași culoare și la rădăcina genelor și aceeași culoare până sus, până în apropierea sprâncenei, în așa fel încât toată zona asta, să se deschidă.

E un machiaj care, să spunem, aduce culoarea în viața noastră. Nu spun dacă se potrivește sau nu se potrivește tuturor, și dacă ar fi să mă gândesc la o variantă super acceptabilă pentru oricine, ar fi varianta în care ori iei un dermatograf colorat, ori un mascara colorat și-ți adaugi acest accent de culoare, atât pe gene, cât și dacă nu, la rădăcina lor.”, a declarat make-up artistul, Alexandru Abagiu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

machiaj toamna 2022
Totul despre machiajul de toamnă[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: 3 Idei de machiaj pentru rochie neagră

Accesoriile din zona ochilor sunt cele care predomină în această toamnă, iar în această categorie intră de la pietricelele atașate pe pleoapa mobilă, până la penele care se aplică pe gene. Atenție însă, pentru că acest artificiu se poate transforma într-o problemă, dacă nu este utilizat în mod corespunzător.

Știi care e povestea? Sunt accesorii până la urmă, care vorbesc mult despre folosirea bijuteriilor pe pleoapa mobilă sau în jurul ochilor chiar, e vorba de pietre, de pene. E vorba de a atrage atenția într-un singur loc. Problema intervine atunci când uzezi poate prea mult acest artificiu în machiaj și te transformi într-un clovn. Ăla-i momentul dificil.

Este momentul în care cu siguranță vrei să atragi atenția asupra ta și cumva vrei să aduci ceva din ținuta ta, în machiajul pe care-l porți pentru un eveniment, pentru o ocazie specială. Să nu uităm că este toamnă și e momentul în care lumea încă mai iese, încă se mai bucură de evenimente private.”, a adăugat Alexandru Abagiu.

alexandru abagiu 40 de intrebari
Totul despre machiajul de toamnă[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Cum să-ți protejezi pielea și părul în anotimpul ploios

 

Ce se întâmplă toamna aceasta, în materie de machiaj de buze

Se pare că atunci când vine vorba despre machiajul din zona buzelor, nuanțele de nude rămân în continuare în tendințe, însă se adaugă și nuanțele mai închise, printre care regăsim, bineînțeles, roșu într-o nuanță mai rece, dar și negru.

În toamna asta vorbim despre o direcție foarte dark. Nu spun că e ceva purtabil, dar spun că e ceva ce îți aduce într-o nuanță mai închisă decât a rujului pe care îl porți în mod normal. Dacă în mod normal tu folosești un bej-rose, poți să mergi poate mai spre berry colors, îl închizi puțin sau folosești un contur cu două tonuri mai închise, pe care-l aplici pe toată suprafața buzelor. Atenție! Niciodată doar sub formă de contur. Mai apoi îți aplici acel ruj pe suprafața buzelor, deschizând nuanța pe care ai creat-o astfel.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Când vorbim de roșu, de exemplu, vorbim despre un roșu rece vs. alte sezoane în care se purtau un roșu cu tentă de galben, roșu cald. Este vorba despre roșu-albăstrui, nuanțe reci, iar când vine vorba de culori purtabile, întotdeauna vor fi la modă nude-urile, avem aceste nude-uri anii 1990.

Rujurile negre se poartă cu siguranță seara și numai în condițiile în care machiajul ochilor, tenul, sunt păstrate la un minimalist absolut, adică poți maxim să porți mascara, iar dacă ai gene false aplicate sau extensii sau tot ceea ce se poartă în zilele noastre, în niciun caz nu mergi către direcția asta, pentru că deja ochii par foarte machiați, foarte puși în valoare.”, a susținut make-up artistul.

machiaj de toamna
Totul despre machiajul de toamnă[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Cum faci un machiaj de zi. Care sunt cei 5 pași pentru a avea un machiaj natural

 

Ce se întâmplă toamna aceasta, în materie de machiaj de sprâncene

Deși poate să reprezinte o abordare nu tocmai confortabilă pentru unele persoane, se pare că în această toamnă, machiajul din zona sprâncenelor va fi puțin mai diferit, în comparație cu tendințele anilor trecuți.

Este acest trend de dezbrăcare de trăsături personale (depersonalizare), când vine vorba de trăsăturile tale și a te duce foarte mult în aria asta de personaj, mai degrabă, către Super Hero, către toate acele elemente care cumva, îți pot modifica trăsăturile, dar te duc într-o direcție, să spunem, joci un rol, dar unul fantastic, unul care te pune bine în valoare. Șansa cu sprâncenele decolorate este că întotdeauna le poți folosi pentru absolut orice în condițiile în care le machiezi puțin sau aplici puțin mascara pe ele.”, a dezvălui Alexandru Abagiu, invitat în emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D.

tendinte machiaj 2022
Totul despre machiajul de toamnă[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: 2 Culori de păr care se poartă în vara lui 2022



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cum aplicăm corect fondul de ten

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies