2 Culori de păr care se poartă în vara lui 2022

2 Culori de păr care se poartă în vara lui 2022
2 Culori de păr care se poartă în vara lui 2022

Vara anului 2022 aduce cu ea nenumărate tendințe, atât în modă, cât și în ceea ce privește nuanța de păr. Însă știați care sunt preferințele acestui an?

Aflați din rândurile următoare care sunt mai exact culorile de păr care se poartă în vara anului 2022, dar și cum îți poți pregăti părul pentru etapa de vopsire. În plus, descoperiți și cum vă puteți întreține mai exact, culoarea părului pentru mai mult timp.

 

Ce culori de p ăr se poartă în vara lui 2022

Accente naturale, dar rebele

Pentru femeile care au deja o nuanță brunetă la păr, atunci trend-ul pe care ar trebui să îl urmeze este cel al “șuvițelor de surfer”. Acest stil de păr este unul dintre cele mai iubite și afișate stiluri, de către vedetele de la Hollywood.  

Acest trend constă într-o nuanță mai închisă care se află la rădăcină și care se deschide pe măsură ce coboară, adăugând astfel, accente de luminozitate atât părului, cât și feței.

Atunci când veți aborda această culoare de păr, ar trebui să pară decolorat în mod natural de razele soarelui. Deși decolorarea naturală a șuvițelor de la bază spre vârf, poate părea destul de simplă, ar trebui totuși să apelați la un hair-stylist, pentru a vă realiza această nuanță la salon.

Atenție însă!  În cazul în care nuanța pe care o ai deja (de brunetă sau șatenă) este mai deschisă, poți opta pentru adăugarea unor șuvițe aurii la vârfuri, care se transformă în nuanța caramelului pe măsură ce ajung în dreptul feței.

Iar pentru a-ți coafa părul cât mai bine cu putință, coafurile care merg numai bine cu acest hairstyle sunt cele lejere, cu inspirație hippie: coadă împletită pe o parte, părul lăsat să cadă liber pe umeri sau cel ușor ondulat.

Citeste si: Cum să porți o cămașă albă. 5 ținute pentru o piesă vestimentară versatilă

Blond intens

În cazul în care te bucuri de un păr blond sau ai șuvițe aurii în mod natural, atunci a venit timpul să treci la o nuanță mai puternică, exact cum au trecut și Reese Whiterspoon și Paris Hilton. Blondul platinat este cel care se află din nou în tendințe, însă nu ar trebui să uitați de îngrijirea acestuia, care nu s-a schimbat și a rămas exact ca întotdeauna.

Cu toate acestea, ar trebui să știi că nu este o nuanță pe care o poți obține acasă, prin urmare, ar trebui să te lași pe mâna specialiștilor de la salon. În plus, pentru a te bucura mereu de un look fresh, ar trebui să știi că această culoare a părului tău va avea nevoie de un refresh la fiecare cinci săptămâni. Astfel, rădăcinile mai închise nu se vor afla la vedere.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Atenție însă!  În cazul în care aveți părul brunet și vă doriți să treceți la un păr bond, atunci ar trebui să știți că o nuanță mai potrivită de auriu este cea cu tonuri de bej, care reprezintă totodată și etapa de trecere de la brunet la blond.

Această nuanță nu are nevoie de atât de multă decolorare, însă tot este nevoie să fie întreținută.

Citeste si: Ce culori de păr se poartă în 2022. Ai putea să le încerci dacă vrei o schimbare de look

 

Cum să îți pregătești părul pentru vopsire

Hrănește în profunzime cu 2 luni înainte de a te vopsi

În cazul în care este pentru prima dată când îți colorezi părul sau îți dorești o schimbare radicală, precum este trecerea de la părul brunet la cel platinat, ar trebui ca înainte să o faci, să te asiguri că hidratezi cuticula. Chiar cu câteva luni înainte să te vopsești, ar trebui că începi să utilizezi un șampon bun, peste care vei aplica un balsam sau o mască de păr.

Folosește ulei de cocos pe păr

În cazul în care îți vei   decolora părul, se recomandă să aplici ulei de cocos pe lungimi, chiar înainte de deschiderea la culoare, pentru că astfel firul va fi protejat de o eventuală degradare. Cu toate acestea, acest pas nu se recomandă dacă te vei vopsi cu o altă culoare.

Citeste si: Ce articole sunt la modă toamna aceasta. Cum să te îmbraci ca să fii în trend

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

Cum să-ți întreții culoarea părului pentru mai mult timp

Folosește un spray pentru retușarea rădăcinilor

În cazul în care îți dorești să ai puțină acoperire la nivelul rădăcinilor, atunci poți încerca un spray colorat sau o pudră specială. Astfel, vei reuși să acoperi rădăcinile pe care nu îți dorești să le scoți la suprafață, pulverizând produsul pe păr, pentru a masca rădăcinile crescute.

Bineînțeles că produsul ales, ar trebui să fie un produs într-o nuanță cât mai apropiată cu cea a părului tău. Aceste produse sunt benefice și datorită faptului că se vor curăța în momentul în care te vei spăla pe cap. Prin urmare, nu îți va afecta sănătatea sau nuanța permanentă a părului.

Spală-te mai rar pe cap

Culoarea părului se poate menține pentru mai mult timp, mai ales dacă nu te vei spăla foarte des la cap. Se recomandă de maxim două ori pe săptămână să te speli pe cap și să folosești un șampon special pentru protejarea culorii. Astfel, ținând cont de faptul că de fiecare dată când te speli pe cap elimini o parte din pigmenții aflați în firele de păr, culoarea părului tău se va menține pentru o perioadă mai lungă de timp, exact așa cum îți dorești.

Citeste si: SFATURI: Tunde-te singur acasă. Sfaturi și trucuri pentru cele mai bune tunsori realizate la tine acasă!



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

7 tendințe de modă pentru vara lui 2022. Ce se poartă în cel mai cald anotimp

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies