Ce articole sunt la modă toamna aceasta. Cum să te îmbraci ca să fii în trend

Ce articole sunt la modă toamna aceasta
Ce articole sunt la modă toamna aceasta. Cum să te îmbraci ca să fii în trend

Află ce piese vestimentare trebuie să porți toamna aceasta pentru a fi în tendințe.

Ultima lună a verii se apropie cu pași repezi, așa că fashionistele au început deja să se întrebe ce se poartă toamna aceasta.

Se pare că moda anilor ’80 revine în tendințe și designerii încep să mizeze pe anumite piese, care erau în topuri în urmă cu 40 de ani. Piesele lor favorite sunt fustele mini și hainele cu volum în zona umerilor.

„Femeia toamnei este cea care reușește să jongleze interesant cu aceste tendințe, punându-și în valoare inteligența și șarmul.  Stilul personal rezultă din tratarea în cheie proprie a regulilor sugerate de designeri. Le rog pe doamnele și domnișoarele pasionate de fashion să selecteze doar combinațiile potrivite cu jobul, personalitatea și evenimentul de care ținuta trebuie să țină cont. Moda înseamnă și decupajele ultrapersonale pe care le punem în ținutele noastre”, spune Alin Gălățescu.

Citeste si: Zodiile care pierd totul în luna august. Toamna le găsește în suferință

Ce se poartă toamna aceasta

Costumul

Dacă ești adepta stilului office, veștile te vor încânta. Toamna aceasta, costumele sunt un must, întrucât sunt versatile, pot fi purtate în combinație cu alte piese vestimentare și în culorile potrivite, vor atrage toate privirile celor din jur.

Te vei face remarcată prin eleganță și rafinament purtând un costum cu un croi potrivit pentru silueta ta.

ce se poarta toamna asta

Citeste si: Cum asortezi manichiura la pedichiură în funcție de anotimp. Moda unghiilor caviar 2021

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Genţi în culori vibrante

Toamna aceasta se poartă gențile în culori tari, vibrante, de dimensiuni mici. Dacă alegi un accesoriu din imitație de piele de șarpe sau din vinyl, cu siguranță nu vei da greș. Însă, dacă ai o viață activă și în geanta ta trebuie să se regăsească diverse obiecte utile fără de care nu te poți descurca, poți să alegi modelele supradimensionate cu portofele detașabile și mânere scurte.

„Personal, consider ca da, este important sa cunosti tendintele mari ale fiecarui sezon. Pontul meu pentru cele care nu sunteti impatimite ale modei si nu studiati revistele sau online ul este doar sa observati atent vitrinele magazinelor de mass market si este suficient pentru a prinde din zbor cateva tips-uri de styling si piese care sunt esentiale fiecarui sezon. Pe de cealalta parte sunt fashionistele convinse care cunosc si vaneaza toate piesele iconice ale unui sezon si urmaresc cu atentie si pasiune fenomenul fashion, printre care recunosc ca ma numar si eu:)) Cu toate acestea, dupa

atatia ani iubind moda, un singur lucru pot sa va sfatuiesc cu certitudine: purtati doar ceea ce simtiti ca va caracterizeaza, doar ceea ce va place, nu imprumutati si nu copiati stilul nimanui decat in maniera personala, reinterpretati moda folosindu-va de elementele cheie ale fiecarui sezon si dandu-i viata prin personalitatea dvs”, spune Raluca Bădulescu.

Citeste si: DESCOPERĂ: Ce este stilul vestimentar boho chic și cum poți să îl accesorizezi perfect

Beretele supradimensionate

Beretele revin în tendințe toamna aceasta, aducând acel aer boem în orice look. Beretele supradimensionate, în culori aprinse, vor fi vedetele toamnei, dar cele cu imprimeuri îndrăznețe rămân preferatele designerilor.

Citeste si: Ce beneficii poate avea corpul tău de la utilizarea lăptișorului de matcă

Mănuşile din piele

Designerii recomandă mănușile din piele toamna aceasta, pentru a completa un look sofisticat. Pot fi purtate în combinație cu pardesiuri cu mâneca trei sferturi, în culori vii și imprimeuri care nu trec neobservate.

„Cum ar fi o tinuta cu palton sau sacou imprimat tartan cu rosu, o rochie inflorata si cizme animal print? As adora-o, dar pentru cele care nu sunt indragostite de vibe-ul rock'n'roll London based al tartanului, lasati deci pledul acasa si purtati un animal print cinstit sau un all black cu ceva cristale si pietre multicolore sau nuante de bej si o geanta cu logo-uri pretioase sau pur si simplu orice va reprezinta si va face cu ochiul din vastul peisaj de fashion actual. Adaugati un ruj rosu sau nude, o coafura relaxata si personalitatea dvs eclatanta si gata, suntem pregatite pentru un nou sezon."- Raluca Badulescu

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

piese la moda toamna 2021

Cerceii supradimensionaţi

Cerceii supradimensionați vor ieși în evidență în combinație cu celebra „the little black dress” sau cu un pulover supradimensionat în nuanțe neutre. Aveți nevoie însă de multă încredere de sine pentru a purta un astfel de accesoriu, dacă nu vă simțiți confortabil, râmâneți la modele mici, strălucitoare.

Citeste si: Obiceiuri sănătoase pe care poți să le adopți cu ușurință atunci când îți petreci timpul în fața ecranului

Centurile late

Centurile late revin în tendințe toamna aceasta, însă nu se potrivesc oricărui tip de siluetă. Femeile cu talia subțire pot obține acel efect vizual de clepsidră care înnebunește orice bărbat, cu ajutorul acestui accesoriu.

Puteți purta o centură în combinație cu un palton sau peste o fustă lungă, viu colorată, combinată cu o cămașă albă, cu guler voluminos.

„Sfatul pe care mi-l dau mie în fiecare zi este să nu sar direct în hainele de toamnă, temperaturile fiind încă extrem de mari, ci să readaptez piese dragi din garderoba de vară astfel încât să le mai pot purta măcar câteva săptămâni. Trecerea de la vară la toamnă se face treptat, în funcție de temperaturi, nu în funcție de data din calendar."- Andreea Manole.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Fashion trends pentru vara 2021 cu ajutorul produselor marca Ramona Bădescu

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies