Ilinca Vandici, despre momentele grele din viața ei: „Dacă îmi spuneai că-s frumoasă, nici măcar nu știam să primesc complimentul”

Ilinca Vandici Instagram
Ilinca Vandici are o comunitate uriașă de fani

Ce a făcut Ilinca Vandici pentru a trece peste momentele dificile din viața sa. Cine a ajutat-o să scape de lipsa încrederii în sine.

Deși este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, Ilinca Vandici are și ea insecuritățile sale, iar multe persoane vor înțelege exact ceea ce simte prezentatoarea TV.

Amfitrioana emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” a vorbit despre lipsa încrederii în propria persoană. Ani întregi, Ilinca Vandici a recunoscut faptul că nu s-a considerat o femeie frumoasă. Abia de curând, vedeta a început să devină mai încrezătoare și stăpână pe propria persoană.

Citeste si: Cum arată Ilinca Vandici nemachiată: „În absolut tot este vorba de echilibru”

Ilinca Vandici divort
Ilinca Vandici se iubeste cu Andrei Neacsu si au un baiat impreuna[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ce vârstă are ILINCA VANDICI. „Am senzația că m-a așteptat.. pentru a ne lua “Rămas bun!”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Foarte mari probleme am avut cu încrederea în mine, nu m-am considerat niciodată frumoasă, nimeni nu mi-a cultivat acest sentiment de iubire personală, de punere în valoare a aspectului fizic și nu numai, din păcate. Și atunci, cred că, până acum patru ani de zile, știam că sunt o tipă care arată bine sau care se îngrijește, dar nu eram conștientă de frumusețea mea sau valoarea mea. De când am început să lucrez foarte mult cu mine, să înțeleg anumite lucruri foarte importante.

Sunt conștientă și de asta și îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare seară și dimineață în care mă rog. Și îi sunt recunoscătoare pentru toate darurile pe care mi le-a dat, inclusiv frumusețea”, a spus Ilinca în cadrul unui interviu TV.

Ce spunea Ilinca Vandici când cei din jur îi spuneau că este frumoasă

Cu multă răbdare și cu ore întregi de rugăciune, Ilinca Vandici a început să își descopere calitățile și valoarea și și-a dat seama că are multe de oferit ei însăși, dar și celor din jurul său.

Acum patru ani a început să se schimbe, iar acest proces a fost unul de lungă durată, după ce mult timp nu a putut trece de barierele pe care ea însăși și le crease.

„Dar repet, aveam foarte mari probleme cu încrederea în sine și până nu am reușit să lucrez această parte, n-am fost conștientă. Până acum ceva vreme, dacă îmi spuneai că-s frumoasă, nici măcar nu știam să primesc complimentul!”, a mai declarat Ilinca Vandici pentru sursa citată.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ilinca Vandici
Ilinca Vandici a vorbit despre insecuritățile sale[Sursa foto: Facebook]

Ilinca Vandici a născut în 2017

În 2017, Ilinca Vandici a devenit mamă pentru prima dată. Vedeta și soțul său, Andrei Neașcu, au împreună un băiețel pe care îl cheamă Zian Ioan Neacşu. Prezentatoarea Tv a recunoscut că i-a fost greu după ce a devenit mamă și că s-a confruntat cu episoade de depresie, așa că nu își mai dorește încă un copil. Ilinca i-a avut alături pe soțul și pe cei dragi și a reușit să scape de gândurile negre și să aibă parte de momente frumoase alături de cei pe care îi iubește.

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies