Christian Sabbagh, despre căsătoria cu a doua soție. Unde a cunoscut-o jurnalistul: „A fost dragoste la prima vedere, cu năbădăi până la apariția copiilor.”

Christian Sabbagh, despre căsătoria cu a doua soție. Unde a cunoscut-o jurnalistul: „A fost dragoste la prima vedere, cu năbădăi până la apariția copiilor.”
Christian Sabbagh, despre căsătoria cu a doua soție. Unde a cunoscut-o jurnalistul: „A fost dragoste la prima vedere, cu năbădăi până la apariția copiilor.”

Christian Sabbagh a vorbit despre cum și-a cunoscut actuala soție.

Christian Sabbagh, cunoscutul prezentator de știri de la Kanal D, cu o carieră de succes, se poate declara mulțumit și pe plan personal, acolo unde are o căsnicie fericită. În cadrul emisiunii În Oglindă, acesta a povestit cum și-a cunoscut actuala soție, la doi ani de la divorțul din căsătoria precedentă, astfel că spune că aceasta nu este vinovată cu nimic de despărțirea lui. Cei doi s-au cunoscut la Istanbul și spune că a fost o dragoste la prima vedere. 

„Eu am divorțat în 2012, pe Iulia am cunoscut-o în 2014, după doi ani. Doi ani am fost burlac. Iulia nu are nicio vină. Nu știu cine speculează. Da, adevărat că nici nu m-am pus la mintea lor să mă duc să vorbesc cu avocații, să le trimit notificări. Am cunoscut-o în 2014 în Istanbul, a fost dragoste la prima vedere. Ceva ce m-a fascinat la ea, ea nici nu știa cine sunt.

În relațiile mele și în cei doi ani toată lumea știa cine sunt, domnul Sabbagh, ea habar nu avea. Culmea, eu ca să mă dau important, „sunt cineva, lucrez în domeniul televiziunii. Sunt cineva important în România.” „Nu știu nu am auzit de tine.” M-a făcut, am zis că chiar că este persoana potrivită pentru mine. Nu avea niciun interes, nu mai știa, nu mă cunoștea.”, a mărturisit Christian Sabbagh.

Cum a ajuns Christian Sabbagh să se căsătorească cu actuala soție

Citește și: Cine este Christian Sabbagh. „Cea mai mare suferință a fost când mi-a murit mama, aveam 13 ani”

Christian Sabbagh
Christian Sabbagh[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Cine este IULIA SABBAGH. „Eu am început să studiez Medicina în Spania, dar cum a venit Anais pe lume a trebuit să renunţ după primul an."

Christian Sabbagh a mai povestit și de faptul că dragostea lor a fost cu năbădăi până în momentul în care au apărut copiii, deoarece au fost și foarte multe persoane răuvoitoare care i-au băgat tot felul de chestii în cap. Lucrul care l-a surprins pe el au fost că ea nici măcar nu știa cine este, astfel că nu avea niciun interes față de acesta.

„Am schimbat numerele de telefon, ea a plecat în Spania, eu m-am întors în România, ne-am conversat, apoi am rugat-o să vină în România. A venit, toate bune și frumoase, a fost dragoste cu năbădăi până la apariția copiilor, că una, două plec la mama, lua avionul, iar se întorcea și tot așa. Gelozii, mici șicane. Mai erau și persoane răuvoitoare care i-au băgat tot felul de chestii în cap.

Că nu are niciun gând serios cu tine. Totul s-a liniștit când ne-am căsătorit, i-am arătat că nu îmi bat joc de nimeni, că este iubirea vieții mele, ca o iubesc, respect și chiar am grăbit chestia asta pentru că ea a rămas însărcinată.”,  a mai spus Christian Sabbagh.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Christian Sabbagh
Christian Sabbagh[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cine este IULIA SABBAGH. „Eu am început să studiez Medicina în Spania, dar cum a venit Anais pe lume a trebuit să renunţ după primul an."

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies