Cine este IULIA SABBAGH. „Eu am început să studiez Medicina în Spania, dar cum a venit Anais pe lume a trebuit să renunţ după primul an."

cati ani are sotia lui christian sabbagh
Cine este IULIA SABBAGH. „Eu am început să studiez Medicina în Spania, dar cum a venit Anais pe lume a trebuit să renunţ după primul an."

Află tot ce nu știai despre Iulia, soția celebrului prezentator Christian Sabbagh.

Iuliana Dorina Puiu s-a născut pe 24 septembrie 1993, într-o localitate din apropierea orașului Târgoviște. La o vârstă extrem de fragedă însă, s-a mutat în Spania, împreună cu părinții săi.

„Da, am stat 17 ani acolo. Am plecat din ţară de foarte mică", mărturisește Iulia.

A avut o copilărie fericită, a urmat școala primară în Spania și în adolescență a cochetat cu moda.

„Eram încă la şcoală, ieşeam cu fetele, aveam o viaţă frumoasă în Spania", adaugă tânăra.

Și-a început studiile la Facultatea de Medicină din Spania, dar după ce l-a cunoscut pe Christian Sabbagh, a renunțat și s-a mutat în România.

„Da, până să-l cunosc pe el, după care am renunţat."

„Eu am început să studiez Medicina în Spania, dar cum a venit Anais pe lume a trebuit să renunţ după primul an."

Cine este Iulia Sabbagh, soția prezentatorului Christian Sabbagh

Prezentatorul a cunoscut-o pe Iulia întâmplător, pe când participa la o prezentare de modă, în Istanbul. El era spectator, iar ea defila pe pudium ca manechin. Frumusețea ei a fost „ca o lovitură de fulger" pentru Christian Sabbagh.

Între cei doi a fost dragoste la prima vedere, s-au cunoscut, au schimbat numerele de telefon și au vorbit neîncetat până când au hotărât să pornească la drum împreună.

„Am cunoscut-o pe Iulia la Istanbul, era manechin într-o prezentare de modă la care fusesem invitat. Mi s-a părut fascinant că nu ştia cine sunt, pentru că trăia în Spania de foarte mulţi ani. Era foarte frumoasă şi a fost ca o lovitură de fulger când am văzut-o. Am schimbat numere de telefon, am vorbit mult timp la telefon şi am reuşit să o conving să fim împreună”, spunea jurnalistul în urmă cu mai mult timp",

își amintește Christian Sabbagh.

cati ani are iulia sabbagh

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este ANDREEA MARIN. Biografie: data nașterii, căsătorii, divorțuri, iubit, copil

S-au căsătorit civil în martie 2017, când Iulia era însărcinată cu Anais.

„Nu a fost un copil planificat, ci un dar de la Dumnezeu”, a mărturisit viitoarea mămică.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Iulia a avut stări de rău înainte de naștere și a trebuit să se interneze în spital. Acest fapt l-a determinat pe îndrăgitul prezentator să grăbească data căsătoriei, rugându-l pe doctorul Iuliei să îi dea drumul din spital, pentru a depune actele la Oficiul Stării Civile.

„Azi, de dimineață, ne-am dus la primărie și am cerut edilului din sectorul 4 o dispensă. Voiam să ne aprobe să ne cununăm mai repede, nu în doua săptămâni, așa cum este de fapt legea, ci cât mai rapid.

Am depus la dosar si un act medical, apoi, am sperat ca în doua-trei zile, vom fi chemați să devenim oficial soț si soție. Spre surprinderea mea, domnul Daniel Baluță m-a intrebat daca nu vreau sa ma însor azi, iar eu i-am raspuns imediat că da! M-am întors cu Iulia acasă, ne-am îmbrăcat mai elegant, i-am anunțat pe martorii noștri și ne-am căsătorit apoi în 15 minute! A fost frumos și neașteptat, dar așa este viața…o eternă necunoscută”,  a
spus Sabbagh.

La câteva ore după ce s-au căsătorit, mai precis la ora 12 noaptea, a venit pe lume fetița familiei Sabbagh, Anais Marie Claire.

„Am ales numele fetiței. O să se numească Anais Marie-Claire, pentru ca Anais era parfumul preferat al mamei sale, iar eu am ales Marie Claire", a declarat tânăra.

Iulia Sabbagh a devenit mămică pentru a doua oară pe data de 14 octombrie 2018.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este chef PATRIZIA PAGLIERI. Biografie: data nașterii, cariera, căsătorie, copil

Soția lui Christian Sabbagh a mers la un control de rutină, însă doctorii au considerat că trebuie să rămână în spital, întrucât bebelușul nu mai putea aștepta.

„Bebe nu a mai putut aștepta și că își dorește să își cunoască surioara, să-și cunoască tatăl, mămica și, așadar, a venit pe lume”, a spus Iulia, la câteva ore după naștere.

„A doua naştere a fost mai uşoară ca prima. Avem un băieţel superb, sănătos", a spus Iulia la  Teo Show.

Christian Sabbagh a dezvăluit că a fost luat prin surprindere la aflarea veștii că soţia lui trebuie să nască mai devreme.

„Am înlemnit, nu ştiam ce să facem. Eram cu Anais, de atunci e dependent de tati, până acum era lipită de mami. Noroc cu Youtube-ul, am învăţat să îi fac băiţă, să schimb scutece", a dezvăluit prezentatorul Kanal D.

„Nu am văzut niciodată un copil să semene atât de mult cu tatăl din prima zi de la naștere”, a spus Cristina, soția lui Adi de la Vâlcea.

Un an mai târziu, mai precis pe 7 septembrie 2019, au avut loc cele mai importante evenimente din viața lor, nunta și botezul micuțului Cristian Junior.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

cati ani are sotia lui christian sabbagh

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este celebra ADRIANA TRANDAFIR. Biografie: data naşterii, căsătorie, copii, carieră

Christian Sabbagh a postat pe Facebook două poze cu soția lui, însoțite de următoarele mesaje: „Am cea mai sexy soţie“ și „Eşti mireasa vieţii mele!“.

Fetița cea mare a Iuliei, Anais, are o înclinație aparte pentru învățătură.

Educatoarea a descoperit dorința ei arzătoare de a-și însuși cât mai multe cunoștințe de cultură generală.

Anais a luat locul I la concursurile interdisciplinare „Academia Junior" și „Formidabilii".

Soția prezentatorului TV a povestit cum a fost prima zi de școală pentru cei doi copii ai săi.

„Anais și-a făcut singură ghiozdănelul. Ea este în grupa mare și este obișnuită deja, mai ales că ea o divinizează pe educatoarea ei, domna Carmen. S-a trezit de la ora 6, nici nu a mai fost nevoie să mai pun alarma pentru că m-a trezit ea pe mine. De fapt, ne-a trezit pe toi din casă, ca nu cumva să întârzie la grădiniță. Cu bebe trezitul a fost mai greu, desi, când a vâzut-o pe surioara lui că se îmbracă, a fost și el încântat să facă același lucru, nu a făcut cum fac copiii de obicei dimineața, că nu vor să se trezească.

Au mers de mânuță până la grădiniță, pentru că avem grădinița aproape de casă și acolo, bebe când a simțit că eu o să plec și s-a văzut între copii, a început să plângă. Anais, de cum a intrat o striga pe doamna Carmen, domna ei educatoare de trei ani și revederea a fost foarte dragă, mai ceva ca atunci când lipsesc eu de acasa sau am ceva de făcut. A îmbrățișat-o, nu-i mai dădea drumul.  În schimb, Ștefania, doamna lui Christian Jr, este foarte simpatică și drăguță, dar bebe nu a fost atât de călduros precum Anais și a tras-o de păr. Cred că o să fie nevoie să îi facem domnișoarei Ștefania un implant de păr. Noi vorbim prin mesaje și mi-a scris că astăzi, bebe i-a tras vreo douăzeci de fiere de păr din cap, dar a făcut pace cu el. A zis că pentru prima zi este bine, să vedem în următoarele zile câte fire îi mai trage.

El voia să meargă să se dea pe tobogane și l-a luat doamna directoare în brațe și a tras-o și pe ea de păr. Ulterior, am sunat-o i mi-am cerut eu scuze să nu se supere și a zis să stau liniștită că este obișnuit. Domana educatoare mi-a trimis poze în care mi-a arătat că deja s-a acomodat și a început să se joace cu copiii. O să dureze câteva zile până se obișnuiește, mai ales că este prima zi când merge la grădiniță și nu este lngă mine. De când l-am nnăscut am stat non-stop cu el și este grea despărțirea asta", a povestit Iulia Sabbagh.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este solistul de la CARLA'S DREAMS. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, cine este iubita lui

Tot ea a mărturisit că în casă este o liniște nefirească, parcă, fără copii, însă profită de aceste momente pentru a-și încărca bateriile.

„Când am intrat în casă nu știam cum să mă bucur de libertate, cum să mă bucur de liniște că eram obișuită cu gălăgie în casă. Este un sentiment ciudat și pentru mine, dar mă bucur, deoarece aveam nevoie de liniștea asta, mai ales că au avut vacanța de vară și am fost acasă cu amândoi. Simțeam nevoia de liniște și abia așteptam să înceapă grădinița. O să fie mai greu până se obișnuiește. Și ie o să-mi fie greu până mă obișnuiesc cu liniștea asta, dar cred că este important să îți dai copilul la grădiniță pentru că se schimbă enorm de mult comportamentul. De exemplu, Anais nu vorbea foarte mult, iar după primele luni de grădiniță nu mai tăcea din gură. Sper să se întâmple același lucru și cu bebe că nici el nu prea vorbește", a adăugat Iulia.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine este ADELA POPESCU. „Părinții mei au fost autoritari cu noi, dar nu-mi amintesc să ne fi bătut. Mama trebuie mereu să știe unde sunt''

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies