DESCOPERĂ: Cine este ANDREEA MARIN. Biografie: data nașterii, căsătorii, divorțuri, iubit, copil

cine este andreea marin
DESCOPERĂ: Cine este ANDREEA MARIN. Biografie: data nașterii, căsătorii, divorțuri, iubit, copil

Descoperă detalii neștiute din viața uneia dintre cele mai importante figuri ale televiziunii din România, Andreea Marin.

Andreea Marin s-a născut pe 22 decembrie 1974, la Roman, oraș în care și-a petrecut copilăria greu încercată, din cauza pierderii mamei, într-un accident rutier.

Tocmai reveneam de la mare. Eram în mașină toți patru: eu, mama, sora mea, Cristina, care avea pe atunci 4 ani, și tatăl la volan. Un bolid luxos a scăpat de sub control și a avut loc un accident rutier.”

Astfel, vedeta a rămas, la doar 9 ani, orfană de mamă, aceasta stingându-se din viață în brațele fiicei sale.

A absolvit Facultatea de informatică din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Cine este Andreea Marin. Câți ani are Andreea Marin 

Câți ani are andreea marin

Citeste si: DESCOPERĂ: cine este soțul Deliei Matache, Răzvan Munteanu

Ce studii are Andreea Marin. Cariera Andreei Marin

Andreea Marin și-a început cariera la vârsta de 19 ani, în cadrul emisiunii pentru copii „Țara lui Piticot", difuzată pe TVR Iași.

S-a mutat la București și a lucrat ca editor și prezentator la postul național de televiziune.

Apogeul carierei l-a atins, în anul 1999, atunci când a ajuns realizator și director de programe la cel mai de succes show de la acea vreme „Surprize, surprize”, difuzat pe TVR1, timp de 9 ani.

Ajungând una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune, Andreea Marin a fost maestru de ceremonii la festivalurile internaționale Mamaia, Cerbul de Aur, Eurovision, dar și la Gala Națională a Sportului.

A fost moderator și director de program al emisiunii „Prețuiește viața", (2013-2016), difuzat de postul național de televiziune.

Andreea Marin este director de comunicare pentru compania internațională de producție TV, Time World Broadcast, din Madrid.

În octombrie 2020, a fost numită coproducătoare și realizatoare a emisiunii „Nu există nu se poate!".

Cu cine a fost căsătorită Andreea Marin

În anul 1995, la vârsta de 21 de ani, Andreea Marin s-a căsătorit cu Cristian Gheorghiță, de care a divorțat după trei ani de mariaj.

„Unul dintre cele mai dificile momente din viața ei a fost despărțirea de soțul ei, Cristi. 

A fost aproape distrusă. Lumea pe care și-o clădise alături de bărbatul pe care-l iubea se prăbușise. Brusc, viața părea să-și fi pierdut orice sens. Realizările profesionale păreau inutile atâta timp cât nu împărtășea satisfacțiile cu persoana iubită. Ce a ajutat-o să depășească această perioadă grea a fost dragostea ei pentru viață.”- ne spune o prietenă apropiată, Ana Maria Ilac.

După mai bine de șase ani, Andreea Marin s-a recăsătorit cu Ștefan Bănică Junior. Din iubirea celor doi, care s-a concretizat într-un mariaj care a durat 7 ani, a

apărut pe lume Violeta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

La vremea respectivă, relația lor a fost subiectul multor articole de presa, care o acuzau pe Andreea Marin că s-ar fi căsătorit din interes, pentru faimă.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este soția lui Pavel Bartoș

„Eu nu m-am înrudit cu un om pentru că era cunoscut. Eram extrem de cunoscută și eu. Pentru mine asta nu avea nici o relevanță! Nu exista nicio atracție pentru mine față de faptul că un om e cunoscut sau nu. Deloc!”- a spus vedeta.

S-a aflat ulterior că Ștefan Bănică Junior nu ar fi fost chiar „ușă de biserică” în căsnicie, dar se pare că nu acesta a fost motivul divorțului, ci presupusele abuzuri ale artistului asupra soției sale.

„Infidelitatea nu e un motiv suficient pentru un divorț. Sunt alte lucruri mult mai grave. Agresivitatea în viața de cuplu, răspunsul violent, reacții necontrolate în fața copilului, astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales pentru că ai un omuleț alături. Nu aș putea suporta ca fiicei mele să îi arunce cineva o palmă, cu sau fara motiv. Mi-aș reproșa ca părinte că am suportat la rândul meu", recunoștea Andreea Marin.

Având în vedere toate aceste lucruri, cei doi au hotărât de comun acord să divorțeze, în ciuda faptului că între ei mai existau sentimente.

„Recunosc, e un moment dificil din viața mea. Au fost multe discuții și am decis împreună, chiar dacă amândoi mai avem sentimente unul pentru celălalt."

andreea marin iubit

Citeste si: PERSONALITATE: Cine a fost Maria Tănase. Data nașterii, căsătorie, moarte

Andreea Marin are o fiică în vârstă de 14 ani

Prezentatoarea este extrem de mândră de fiica sa, care la aproape 14 ani, a devenit deja o domnișoară foarte frumoasă și bine educată.

Cele două se înțeleg ca două prietene bune și discută orice. Andreea consideră că la un moment dat va fi necesar să discute despre relații cu fiica sa, dar acum este prea devreme.

„Suntem prietene și mereu stăm la șuetă, ca fetele. E vârsta ei de care mă bucur cel mai mult, recunosc. Deja mă pot sfătui cu ea, dar uneori sunt întrebări la care eu nu am răspunsuri și ea le are. E cât mine de înaltă. Încă nu avem pretendenți, dar mă aștept, mă pregătesc.

Deocamdată, Violeta e destul de rușinoasă ca să primească sfaturi, dar cred că va veni vremea, cred eu, când vom ajunge și la acest subiect, deschis, nu trebuie să existe reticențe aici!”, a declarat recent Andreea Marin.

În anul 2013, la câteva luni de la divorțul de Ștefan Bănică Junior, Andreea se îndrăgostea de medicul fizioterapeut Tuncay Ozturk, care era cu 10 ani mai tânăr.

Totul părea roz între cei doi, de aceea vestea divorțului din 27 octombrie 2016, a luat prin surprindere pe toată lumea.

Mariajul lor a durat doi ani și nouă luni, vedeta declarând într-un interviu, că Tuncay a fost „iubirea ei de 40 de ani".

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

La vremea respectivă, în presă s-a scris ca motivul divorțului ar fi fost infidelitatea bărbatului.

Ce studii are andreea marin

Citeste si: CITEȘTE: Cine este Viviana Sposub. Biografie: data nașterii, iubit, carieră

Cine este Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin

La numai patru luni de la anunțul despărțirii de medicul turc, Andreea Marin s-a cuplat cu Adrian Brâncoveanu, mai tânăr cu 12 ani decât aceasta. Noul partener al Andreei Marin a fost consul în Libia, dar din cauza situației tensionate din zona respectivă, ambasada României a fost mutată în Tunisia, loc din care bruneta a postat numeroase imagini pe rețelele de socializare.

Relația dintre ei este una foarte solidă, însă se pare că Andreea nu mai vrea să se căsătorească, considerând că nu actul în sine îi ține pe oameni împreună.

„Eu sunt trecută prin viață și așa am ajuns să consider. Nu are nicio importanță asta, că dacă ai un act și nu ești bine… la ce e bun? La vârsta mea de 46 de ani, lucrurile deja se așează, știi ce limite ai, ce poți și ce nu. Pe de altă parte nu trebuie să mai demonstrez nimic nimănui, nici măcar mie. Știu cine sunt.  Nu e puțin lucru să ai pe cineva aproape, care te sprijină, are grijă de înfățișarea sa, lucrurile astea îți dau un echilibru sufletesc. Pe de altă parte, și când suntem singuri trebuie să fim bine. Nu trebuie să depindem de ceilalți ca să fim bine”,  a declarat Andreea Marin.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este soțul lui Carmen Minune

Vedeta a mărturisit că între ea și Adrian Brâncoveanu nu a fost neapărat dragoste la prima vedere, ci mai mult o prietenie care s-a legat datorită lucrurilor pe care le aveau în comun. Cei doi au pierdut oameni dragi, iar acest lucru i-a unit.

Vedeta a declarat că nu ar spune „nu” unei cereri în căsătorie. Aceasta mai susține că este bine să lupți până când îți atingi limitele într-o relație. 

Nu se știe niciodată. Nu aș zice nu. De ce să zic 'nu'?! Eu sunt un om foarte optimist și nu cred că trebuie să raportez relația mea actuală la cele anterioare. Viața e cum e, sunt și greutăți, sunt și despărțiri uneori. Trebuie să acceptăm lucrurile așa cum sunt, să trăim frumos pentru că deciziile mele au fost bazate întotdeauna pe ideea că nu trebuie să trăiești apăsat de ceea ce se așterne zi de zi în viața ta, ci dacă nu merge fiecare poate să o ia pe drumul său. Nu sunt de părere că trebuie să stai cu o povară pe umeri până la adânci bătrâneți doar pentru că există un act. Nu sunt nici de părere că trebuie să renunți ușor, ci trebuie să lupți pentru relația ta până când îți atingi limitele ”, a spus vedeta.

Andreea Marin consideră că și-a găsit jumătatea și că relația pe care o are în prezent este una cât se poate de elegantă.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este soțul lui Clotilde Armand

Vedeta a mărturisit că bărbatul care îi este alături în prezent este un bun partener, dar și un adevărat prieten.

Acesta i-a fost alături în perioada pandemică și a sprijinit-o, lucrând voluntar alături de vedetă în campania „Prețuiește Viața”.

E o relaţie frumoasă în care fiecare aduce ceva. E o relaţie constructivă, plină de iubire. E discret. Am învăţat în timp că e mai bine aşa. Eu sunt un om care vorbeşte despre orice, fără bariere. E o relaţie mai profundă. Suntem un cuplu ce trăieşte o relaţie elegantă. Suportul constant pe care îl simt din partea lui, dragostea, bineînțeles, faptul că simt că am un adevărat partener și un prieten. Dar admir și calitățile lui ce țin de profesie, ne asemănăm, construim amândoi pe calea dreaptă, fără abaterile dorite de alții, fără a ne lăsa trași de val înapoi. Îndrăznim mereu mai mult, cu credință. În Campania Prețuieste Viața, din aceste luni de pandemie, mi-a fost sprijin și am adunat împreună ajutoare, donații, am fost în convoaiele umanitare, muncind voluntar, umăr lângă umăr”, a spus Andreea Marin.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cine este și cu ce se ocupă ANCA BARTOȘ, soția lui Pavel Bartoș. „Ne-am cunoscut la Timișoara, la Teatrul Național"

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies