Christina Ich atacă dur o celebră creatoare de modă: „Ferentari e 5th Avenue”

Christina Ich atacă dur o celebră creatoare de modă: „Ferentari e 5th Avenue”
Christina Ich atacă dur o celebră creatoare de modă: „Ferentari e 5th Avenue”

În cadrul mai multor postări în secțiunea stories, pe Instagram, Cristina Ich o atacă dur pe creatoarea de modă a cărei rubrică „AMEȚITELE ȘI MAFIOȚII” a devenit celebră.

Se știe deja că un mare designer român este viral pe platforma YouTube prin filmulețele sale săptămânale în care comentează atât ținutele vedetelor, cât și atitudinea unor anumite persoane. Comentariile acesteia sunt, de multe ori, răutăcioase, mai ales la adresa unor persoane publice.

Una dintre persoanele publice pe care creatoarea a decis să o comenteze, a fost Cristina Ich.

Cred că toți cei care au auzit măcar o singură dată numele ICH știu cât de sinceră și naturală este frumoasa româncă în fața fanilor ei. Astfel, aceasta a povestit despre cum a fost la o farmacie din București unde erau doar 3 femei și undeva la 7-8 bărbați. A menționat faptul că era foarte bucuroasă din această cauză, a fost surprinsă plăcut să vadă atâția bărbați preocupați de creșterea copiilor lor (pentru că magazinul era unul destinat bebelușilor).

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În cadrul unuia dintre vlog-urile sale, celebra creatoare de modă blamează bărbații care își plimbă copii, pe cei care poartă port bebe și pe cei care împing la căruț, motivul fiind acela că un bărbat trebuie să muncească și nu să aibă timp de petrecut cu copilul.

Cristina Ich, proaspătă mămică alături de consortul sou, Piți Jr., o imită pe aceasta, ba chiar este amuzată de afirmațiile văzute de milioane de oameni care urmăresc designer-ul în cauză. „Ca să dai exemple, tu trebuie să excelezi- ceea ce nu e cazul!”, spune protagonista noastră.

Cristina Ich, de apreciat pentru sinceritatea sa

„Noi nu trăim în trecut, suntem în 2020. Bărbații nu mai scot pistoale (n.r.-

pe stradă) că merg la pușcărie. Mentalitatea aceasta sexistă este scârboasă!”, declară Cristina Ich pentru fanii săi. Se știe că aceasta a fost mereu vehementă împotriva oamenilor care au un impact negativ asupra societății, ba chiar menționează, în atenția tinerilor care o urmăresc: „Vă rog să nu credeți că ceea ce spune este normal, pentru că nu este. Normalitatea ți-o faci tu, nu te ghidezi după regulile altora.”

Citeste si: Cum arată regina Instagramului, Cristina Ich, la doar o lună după naștere?

Citeste si: Veste uriașă în showbiz! A născut un băiețel perfect sănătos

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Vestea zilei! S-a logodit în urmă cu puțin timp! Ce inel a primit

Mereu onestă, Cristina Ich a rămas, în ciuda faimei, o femeie simplă, cu valori bine puse la punct, foarte onestă și deschisă față de publicul său. Aceasta își împinge urmăritorii să rămână la fel și să nu pozeze în altceva, „Nici la mine nu e cazul să mă dau Sfânta Filofteea[...]

În viața de familie, eu nu excelez. Și nici Alex. Suntem copii.[...] Dacă nu aș putea să fac ceva, i-aș cere ajutorul.”

De asemenea, aceasta critică dur statutul social al creatoarei de modă care este diametral opus față de afirmațiile ei. „ Vine cineva să ne spună cum ar trebui să fie un bărbat... Tu de ce nu ai unul lângă tine dacă tot știi?[...] Dacă tu ești un exeplu de feminitate și cultură, de ce nu ai un bărbat ?” întreabă vehement focoasa logodnică a lui Piți Jr.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cristina Ich, momente cumplite după naștere: „Am avut o săptămână groaznică, nu vorbesc”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies