Christina Ich, Bogdan Vlădău, Gina Chirilă, Raluca Bădulescu și Ilinca Vandici, apariții de senzație la cel mai important eveniment de fashion al toamnei

Christina Ich, Bogdan Vlădău, Gina Chirilă, Raluca Bădulescu și Ilinca Vandici, apariții de senzație la cel mai important eveniment de fashion al toamnei
Christina Ich, Bogdan Vlădău, Gina Chirilă, Raluca Bădulescu și Ilinca Vandici, apariții de senzație la cel mai important eveniment de fashion al toamnei

Află ce au purtat vedetele din România la unul dintre cele mai importante evenimente de fashion ale toamnei.

Seara trecută, vedetele s-au întrecut în apariții spectaculoase la unul dintre cele mai importante evenimente de fashion ale toamnei.

Gazdele evenimentului mult așteptat au fost Roxana Voloșeniuc și Maurice Munteanu, care au dezvăluit numele câștigătorilor premiilor Elle Style Awards.

Tema evenimentului a fost inedită, dress code-ul fiind unul pe măsură, „NKTOB- NewsKids on The Block”  .

Printre celebritățile prezente la eveniment s-au numărat și Bogdan Vlădău, alături de frumoasa sa iubită, Gina Chirilă, Christina Ich, Ioana Grama, Laura Giurcanu, Raluca Bădulescu și Ilinca Vandici, care au strălucit în ținute extrem de cool, făcându-ne parcă să credem că suntem, de fapt, la un concert al celebrei formații „New Kids on The Block”. 

Citeste si: Deea Codrea, apariție senzațională cu burtica de gravidă la vedere: „Voi naște natural, în apă!”

Vedetele au strălucit în ținute de top

Gina Chirilă a ales un costum cu un croi masculin, extrem de cool, Bogdan Vlădău fiind de-a dreptul fascinat de frumoasa sa parteneră.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Acesta a ales un costum clasic, elegant, asortându-se perfect cu ținuta Ginei.

Citeste si: Se încing spiritele la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Raluca Bădulescu, șocată de apariția uneia dintre concurente /“Puiule, e nenorocire!”

Raluca Bădulescu a avut o apariție spectaculoasă, așa cum ne-a obișnuit, optând pentru o pelerină cu diverse printuri, la care a adăugat un deux-pieces din denim.

Ilinca Vandici a uimit cu o ținută extravagantă, cu un crop deosebit, care i-a pus în evidență silueta perfectă.

Laura Giurcanu a uimit cu o apariție extrem de sexy, optând pentru o fustiță mini și o pereche de cizme lungi în partea de jos, pe care le-a combinat cu un hanorac oversize.

Citeste si: “Regina Regească”,  dezbrăcată de toate secretele! Raluca Bădulescu va face dezvăluiri surprinzătoare, marți, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Christina Ich a ales o pereche de jeans și un top scurt, lăsându-și abdomenul perfect la vedere. Vedeta a fost una dintre laureatele serii, printre care s-au regăsit și Ioana Grama, Deea Codrea, Nuța Kiki și Sînziana Sooper.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies