Christina Perri, probleme grave cu sarcina! Artista a fost spitalizată

Christina Perri
Christina Perri are probleme cu sarcina

Îndrăgita artistă este nevoită să rămână în spital până când va deveni mamă pentru a doua oară. Ce s-a întâmplat cu ea.

La doar câteva săptămâni după ce a dezvăluit că este însărcinată, artista Christina Perri trece prin clipe grele. Interpreta piesei „A thousand years” a ajuns de urgență la spital.

Vedeta a dezvăluit că a fost internată din cauza unor complicații. În vârstă de 34 de ani, Christina Perri se află deja în al treilea trimestru al sarcinii și și-a dorit să țină legătura cu fanii săi și să îi anunțe în ce stare se află acum.

„Nimic nu merge vreodată așa cum ne-am fi plănuit”, a dezvăluit Christina Perri, care s-a filmat în timp ce se află pe patul de spital.

Perri așteaptă peste numai câteva săptămâni să devină mamă pentru a doua oară, alături de soțul Paul Costabile și a recunoscut faptul că bebelușul are o problemă.

Citeste si: Alina Laufer a dezvăluit sexul bebelușilor: „Bucuria este dublă”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Artista a recunoscut în cadrul mesajului de pe Instagram că va fi nevoită să stea în spital până când va naște, semn că sarcina nu este una tocmai ușoară. De asemenea, Christina Perri a ținut să le mulțumească medicilor și asistenților care au mare grijă de ea.

„Vă rog să trimiți puțină dragoste din inima voastră și către inimioara care bate în mine acum, ca să reușim cu toții să trecem prin asta.

Sunt recunoscător pentru medici și pentru asistente și o să facem orice sugerează aceștia să facem”, a mai transmis Christina Perri, vizibil afectată de situația în care se află.

Citeste si: Diana Pârvu este însărcinată pentru prima dată: „Prima oară am fost suspectă de cancer”

Christina Perri
Christina Perri este însărcinată pentru a doua oară[Sursa foto: Instagram]

Christina Perri a suferit un avort spontan la începutul anului

În luna ianuarie, Christina Perri a trecut printr-un avort spontan, fapt care a făcut-o să fie mult mai atentă la această sarcină, pentru a o putea duce la capăt cu bine. Experiența de la începutul anului a fost una traumatizantă pentru ea și pentru familia sa.

 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Beatrice Olaru de la Exatlon este însărcinată pentru prima dată! Felicitări!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies