Diana Pârvu este însărcinată pentru prima dată: „Prima oară am fost suspectă de cancer”

Diana Parvu
Diana Parvu este insarcinata

Vedeta a dezvăluit prin ce probleme a trecut în ultimii doi ani, până să își vadă visul împlinit.

Bucurie imensă pentru una dintre cele mai îndrăgite jurnaliste din România. F osta prezentatoare TV, Diana Pârvu, este însărcinată pentru prima dată.

Iubita lui Sergiu Negoțiu Piloff, reporterul de la Teo Show, a așteptat ani întregi să devină mamă. În vârstă de 35 de ani, Diana Pârvu a fost diagnosticată în urmă cu doi ani cu endometrioză, o boală gravă asociată cu infertilitatea.

Înainte de a afla acest diagnostic, tânăra a primit vestea de la mai mulți medici că este suspectă de cancer.

Diana Parvu
Diana Parvu si Adelina Pestritu sunt prietene[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ashlee Simpson a devenit mamă pentru a treia oară

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Sunt însărcinată în trei luni și jumătate.

Povestea a început acum doi ani. Prima oară am fost suspectă de cancer. Da, asta după ce am fost la mai mulți de cinci medici. Când am intrat în cabinetul unui medic, eu nu știam ce este endometrioza. Medicul mi-a spus că o să îmi facă histerectomie și că sunt suspectă de cancer și am leșinat. Mi-a zis că el va decide în timpul operației.

Diana Parvu
Diana Parvu este insarcinata pentru prima data[Sursa foto: Instagram]

A fost ceva traumatizant, am plecat de acolo efectiv leșinată.
Nu am crezut că o să fac copii, până când am cunoscut un medic tânăr, de o vârstă cu mine. Medicul mi-a spus că în 90% diagnosticul este de endometrioză și să nu îmi fac griji. O săptămână am fost legumă, noroc că le-am avut pe prietene și pe iubitul meu alături.

Citeste si: Micheal Angarano și Maya Erksine s-au logodit și vor avea un copil

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce nume va primi bebelușul

Eu m-am operat, altă soluție nu era pentru mine. După doi ani de zile am aflat că sunt însărcinată, fără să fac un tratament. Într-o zi, am luat un test de sarcină și am aflat. L-am sunat pe medic și m-am programat instant. Când am văzut ecografia, asta este prima, când îmi zicea că este o sarcină normală, mi-au dat lacrimile în cabinet.

Medicul mi-a zis că trebuie să fiu pozitivă, că pot rămâne însărcinată în mod natural. M-a operat, iar astăzi sunt gravidă în trei luni și jumătate. Sarcina arată foarte bine. De ziua mea, am vrut să fac o ecografie chiar de ziua mea, începe să se vadă corpul bebelușului. Acesta a fost cadoul de ziua mea. Abia aștept să fac ecografia de ziua mea. Medicul mi-a spus că este fetiță, dar că sigur aflăm la patru luni.
Asta îmi doresc și eu, să aibă ochii mei.

Nu este sfârșitul lumii, există șansa să avem toate copii. Important este să găsești medicii potriviți, cu care să empatizezi. Și când ai un diagnostic atât de crunt, mi-l dai când ești 100% sigur, că îmi poți provoca un șoc. O să o cheme Jaqueline”, a dezvăluit Diana la emisiunea lui Cătălin Măruță.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Micheal Angarano și Maya Erksine s-au logodit și vor avea un copil

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies