Cinci legende urbane înfricoşătoare care s-au dovedit a fi REALE

Cinci legende urbane înfricoşătoare care s-au dovedit a fi REALE
Cinci legende urbane înfricoşătoare care s-au dovedit a fi REALE

Cu toţii am văzut măcar o dată o umbră, cu colţul ochiului şi toţi am văzut reflecţia în oglindă a unei lumânări aprinse. Iată cinci legende urbane înfricoşătoare care au devenit reale.

1.Povestea înfricoşătoare a Omului Verde

Potrivit legendelor urbane, Omul Verde este un bărbat desfigurat în moduri îngrozitoare, fără faţă şi cu pielea strălucind în culoarea verde, care bântuie străzile din Pennsylvania în fiecare noapte.

Se pare că povestea adevărată este însă una tristă, deloc înfricoşătoare. Omul Verde nu era, de fapt, un mostru, ci un bărbat numit Raymond Robinson.

Când avea 80 de ani, voia să se uite la un cuib de păsări şi a fost electrocutat. Bătrânul abia a scăpat cu viaţă, dar a rămas desfigurat în urma acestui incident nefericit. El şi-a pierdut nasul, ochii, urechile şi una dintre mâini. Pielea de pe faţa sa era atât de distrusă încât a prins o culoare verde, de unde şi numele de Omul Verde.

Robinson se plimba pe străzile din Pennsylvania în fiecare noapte pentru că nu putea ieşi afară în timpul zilei fără să stârnească o isterie în masă din cauza aspectului său fizic.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Vrei să scapi de riduri şi de petele de pe faţă? Uleiul de cocos şi bicarbonatul sunt un miracol pentru tenul tău

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Modificări în grila Kanal D! De săptămâna viitoare, Exatlon va fi de joi până duminică

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies