Cine a câştigat jocul de imunitate la Survivor România pe 22 mai 2021

Cine a câştigat jocul de imunitate la Survivor România pe 22 mai 2021
Cine a câştigat jocul de imunitate la Survivor România pe 22 mai 2021

Survivor România 22 mai 2021. Echipa Războinicilor a luptat doar cu 5 concurenți, la jocul de imunitate din 22.05.2021

Ediţia emisiunii din 22 mai 2021- Survivor România 2021 a avut un joc excepţional de imunitate între cele două echipe de la Faimoși și Războinici. Daniel Pavel a prezentat un traseu mixt spectaculos, creat jumătate pe apa mării Caribelor şi jumătate pe nisip. După o zi în care au avut tensiuni şi certuri de tot felul, concurenţii echipei Faimoşilor erau încântaţi că îşi pot lua revanşa.

Cu o zi în urmă au pierdut primul joc de imunitate şi aceasta era o nouă şansă de a demonstra că au trecut peste conflictele din tabără. Energia membrilor echipei Războinicilor era una foarte bună și păreau încrezători în forțele lor.

Aflaţi în fata prezentatorului Daniel Pavel de la Survivor România 2021, aceştia și-au mărturisit trăirile și așteptările de la jocul de imunitate din 22 mai 2021.

Jocul de imunitate de la Survivor România 2021 din data de 22.05.2021

cine a castigat la survivor aseara 22 mai 2021
Ambele echipe la jocul de imunitate[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Irisha răspunde acuzațiilor aduse de Raluca Dumitru și Răzvan Botezatu. Fosta faimoasă de la Survivor a răbufnit

Albert: Vrem să fim răi, doar aici pe traseu. Dacă am câştiga şi acest joc de imunitate, deja avem o săptămâna bună!”

Ștefan: Starea mea este una bună. Despre echipă suntem cât de cât ok. Să vedem diseară că avem un consiliu liniștit și Războinicii să dezbată problemele de la ei din camp. Sper să câștigăm.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Andreea: Abia aștept să intru pe traseu.

Cu siguranță voi da tot ce pot. Îmi doresc un consiliu liniștit. Sper să câștigăm.

Cucu: M-am trezit cu o energie foarte joasă, dar între timp mi-am revenit. Vreau să stau cât mai mult aici. Nu îmi e frică dacă vom pierde, dacă pierd Războinicii o să fie un consiliu mai scurt că ei nu cred că au conflicte. Cât despre jocul de azi o să lupt foarte mult, sper să aduc cât mai multe puncte.

Sunt convins că nimeni nu o să joace mai prost doar pentru a pierde, pentru că au fost niște discuții la noi în câmp.

Maria: Am început săptămâna în forță, așa vrem să o terminăm. Am venit setați, montați, ne înțelegem bine, pe traseu ne susținem și vrem să afcem o figură bine și astăzi.

Marius: Nu e suficient să ne bucurăm la un singur joc de imunitate.

Am venit cu același sentiment de a câștiga. Vrem să dovedim că suntem buni în formula asta.

Cine a câştigat jocul de imunitate la Survivor România pe 22 mai 2021

Citeste si: Kanal D, lider absolut de audiență, cu ediția de aseară “Survivor România”- Faimoșii au ieșit învingători, în jocul pentru recompensă

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

survivor romania 22 mai 2021
Razboinicii au castigat imunitatea[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Faimoșii și Războinicii, o nouă bătălie în jocul pentru comunicare! Cine va părăsi competiția? Urmărește o ediție incendiară „Survivor România” duminică, 23 mai, de la 20:00 pe Kanal D

În urma parcurgerii traseului din data de 22 mai 2021 de la Survivor România, echipa Războinicilor a ieşit învingătoare. Aceştia au făcut în faţa publicului telespectator, celebrul dans al victoriei. Scorul a fost unul fabulos, de 10-1 pentru echipa Războinicilor. Rămaşi în doar 5 concurenţi, aceştia au reuşit să facă un spectacol total pentru milioanele de telespecatori ai show-ului. Sebastian a fost cel care a adus singurul punct echipei Faimoşilor, de la Survivor România 2021.

Citeste si: Cine a fost nominalizat la Survivor România pe 22 mai 2021



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Simona Hapciuc și Alin Sălăjean vorbesc despre strategiile de la Survivor România 2021

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies