Culiță Sterp a fost nominalizat la Survivor România pe 22 mai 2021

Cine a fost nominalizat la Survivor România 2021 pe data de 22 mai 2021
Culiță Sterp a fost nominalizat la Survivor România pe 22 mai 2021

Survivor România 2021 - 22 mai 2021. Ce surpriză au avut fanii emisiunii fenomen în seara de sâmbăta 22.05.2021, la jocul de imunitate.

Ultima ediţie a emisiunii Survivor România 2021 din data de 22 mai 2021 a avut jocul de imunitate între cele două echipe, Faimoși și Războinici. Bătălia a fost dată pe un traseu mixt: de apă, al mării Caraibelor şi... uscat. Ambele echipe au avut încrederea că pot duce la bun sfârşit proba traseului dificil şi au sperat că pot fi doar spectatori la consiliul de nominalizare al emisiunii Survivor România 2021.

“Vrem să fim răi, doar aici pe traseu. Dacă am câştiga şi acest joc de imunitate, deja avem o săptămâna bună!” a precizat Albert de la echipa Războinicilor. În urmă cu o zi, echipa Faimoşilor a pierdut primul joc de imunitate în faţa echipei Războinicilor.

Cine a fost nominalizat la Survivor România 2021 pe 22 mai 2021 

Echipa Războinicilor a câştigat jocul de imunitate cu scorul de 10-1. Slăbiţi, înfometaţi şi plini de frustrare, concurenţii echipei Faimoşilor au avut o serie conflicte în tabără. Aceştia au fost abătuți şi ruşinaţi de scorul avut în faţa echipei Războinicilor, la consiliu.

Elena Marin: "Sunt foarte dezamăgită de ceea ce s-a întâmplat la joc, pentru că e foarte rușinos scorul de 10-1.

E clar că se răsfânge asupra noastră... Pe mine s-a răsfrânt... și psihic mă simt căzută. Astăzi am avut o discuție și fiecare se întreba ce ar trebui să schimbăm. Majoritatea răspunsurilor a fost că suntem prea mulți și trebuie să ne eliminăm. E clar că sunt tensiuni, sunt caractere diferite, oricât am încerca să ne înțelegem, nu vom reuși. Am avut la un moment dat un conflict cu Raluca.
Eu am decis să nu ne mai băgăm înseamă și de atunci nu am mai avut conflict. Pe traseu am încercat să o susțin, a încercat să mă susțină. Am încercat fiecare să ne ignorăm, să nu ne mai certăm. Dacă am reuși să nu ne mai înțepăm la fiecare colț, ar fi o soluție.”
a comentat faimoasa la consiliul de eliminare.

Citeste si: Faimoșii și Războinicii, o nouă bătălie în jocul pentru comunicare! Cine va părăsi competiția? Urmărește o ediție incendiară „Survivor România” duminică, 23 mai, de la 20:00 pe Kanal D

Cine a fost nominalizat la survivor astazi
Consiliul - Survivor Roamania[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Faimoșii au decis! Incredibil pe cine vor să trimită acasă! Iată pe cine au nominalizat spre eliminare

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Culiță de la Survivor România 2021 a fost în atenția colegilor săi pentru a-l nominaliza, pe 22 mai 2021

În urma voturilor concurenţilor din echipa Faimoşilor, Daniel Pavel a făcut mare anunţ.

Dan Pavel:" Culiță 5 voturi. Asta te face să fii în pericol de eliminare."

Culiță: "Mă așteptam și mă bucur că ai mei colegi au empatizat cu situația mea. Sper ca și oamenii de acasă să empatizeze cu mine.

Știu că sunt susținut de oamenii de acasă. Le-am simțit susținerea de-a lungul anilor. Mai am puțin, câteva săptămâni să devin tată și eu sunt încă aici.... Sper că toată lumea să empatizeze cu mine.", a comentat acesta după ce a primit votul majoritar al concurenților de la Faimoși.

Citeste si: Cine a câştigat jocul de imunitate la Survivor România pe 22 mai 2021

Cine a fost nominalizat la survivor aseara
Culita nominalizat pentru eliminare - la consiliul Survivor Romania [Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Bianca de la Casa iubirii, anunț neașteptat în mediul online: "Au fost bărbați în absența mea..." Tânăra a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-au făcut aceștia în casă- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citeste si: Simona Hapciuc și Alin Sălăjean vorbesc despre strategiile de la Survivor România 2021

Faimoşii de la Survivor România 2021 au pierdut şi primul joc de imunitate al săptămânii

Tensiunile au fost mari în echipa Faimoşilor şi aceştia şi-au spus cuvinte grele, în loc să se mai susţină unii pe alţii. Si cu o seară în urmă, la pierderea primului joc de imunitate au facut acelaşi lucru. Cosmin Stanciu a răbufnit în faţa colegilor dar şi a lui Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021.

„Ar trebui să vă bat pe toți. Eu cred că trebuie să mai plece de la noi. Nu suntem uniți. Toți țipă, toți vor să fie individualiști și dacă spun tot ce vreau iese prăpăd. Felul meu de a fi mă face să vorbesc doar despre mine. Am plecat toți cu o energie negativă. S-au întâmplat multe pe bancă", a spus Cosmin Stanciu.

Scandalul a continuat intre Raluca Dumitru şi Culiță Sterp. Aceasta i-a aruncat nisip în față lui Culiță. În urma nominalizărilor primite, pentru pierderea primului joc de imunitate, Sebastian a fost nominalizat pentru eliminarea din concursul pentru supravieţuire.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Albert Oprea, cerere în căsătorie la Survivor România 2021: "Nu am avut eu inel cu diamant"

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Tülin Ece, actrița care dă viață personajului Güneş în serialul „Tablou de familie”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum a strălucit anul trecut celebra actriță în rochia de mireasă

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies